Matt LeBlanc, declarații despre o posibilă continuare a serialului „Friends”

Matt LeBlanc a vorbit cu Steve Harvey despre o posibilă continuare a serialului "Friends".

Matt LeBlanc, declarații despre o posibilă continuare a serialului "Friends"

„Friends” este unul dintre cele îndrăgite seriale, iar fanii și-ar dori o continuare, însă se pare că nu toți actorii ar fi de acord cu acest lucru.

Matt LeBlanc a vorbit cu Steve Harvey despre o posibilă continuare a serialului și se pare că nu există foarte multe șanse șă îl mai vedem pe Joey Tribbiani (personajul interpretat de Matt LeBlanc).

Deși Jennifer Aniston a declarat că orice este posibil, Matt este de părere că nu este posibilă o continuare a serialului.

„Am vorbit cu scenariștii despre asta. Serialul a fost despre o anumită perioadă din viață, vârsta de 20-30 de ani, când ai terminat școala, dar viața ta nu a început încă și prietenii tăi sunt familia ta și încerci cumva să îți găsești calea. Când perioada asta se încheie, s-a terminat” i-a spus LeBlanc lui Steve Harvey.

Actorul a adăugat că fiecare personaj și-a urmat calea. „Am o glumă standard când oamenii zic că vor să vadă ce mai face Joey. Nimeni nu vrea să îl vadă pe Joey în timp ce își face o colonoscopie! Nimeni nu vrea să vadă asta.”

Matt LeBlanc este uimit însă de faptul că „Friends” este urmărit și acum de atât de multă lume. „Doamne, este vizionat oriunde există electricitate. Se pare că este peste tot. Încă nu îmi vine să cred că am fost parte din asta”.

El a explicat de ce crede că serialul are atât de mult succes, chiar și acum. „Cred că unul dintre motivele pentru care este atât de relevant și astăzi este că nu ne-am ocupat niciodată de ceva anume, știi? Nimic politic, niciun eveniment curent. A abordat întotdeauna teme precum iubirea, trădarea, prietenia și familia. Lucruri care nu dispar niciodată.”

De aceeași părere cu Matt LeBlanc sunt și colegii acestuia, Lisa Kudrow (cea care joacă personajul lui Phoebe Buffay) și David Schwimmer (Rose Geller). Aceștia au declarat în trecut că nu cred că ar fi posibilă o continuare a serialului „Friends”.

Citește și:
David Schwimmer, Ross din serialul Friends', este de nerecunoscut

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people