Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, este însărcinată

Marisa Paloma, câștigătoarea ediției din 2017 a emisiunii-concurs "Bravo, ai stil!", este însărcinată. Ce a declarat despre asta?

Marisa Paloma, câștigătoarea "Bravo, ai stil!", este însărcinată

Marisa Paloma, câștigătoarea ediției din 2017 a emisiunii-fenomen de la Kanal D „Bravo, ai stil!”, este însărcinată. Vedeta, care a căpătat o mare popularitate în timpul show-ului TV, a declarat în mai multe rânduri că își dorește un copil, dar și că atât ea, cât și logodnicul ei, Liviu Stanciu, se simt pregătiți să devină părinți.

Se pare că momentul a și venit, Marisa Paloma confirmând, în cele din urmă, vestea că este însărcinată, care circula deja în publicațiile tabloide. „Am foarte mari emoții, nu știu cum să vă spun! În ultima perioadă ați început vă dați seama mulţi dintre voi şi nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită, vacanța asta minunată! Vă raportez direct din Santorini, sunt extrem de fericită”, a spus Marisa Paloma înt-un Instastory, după publicarea unui material video în care scrisese „Cuvintele sunt de prisos 😭❤️🙏🤰”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARISA PALOMA (@marisa.paloma)


Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”, în anul 2017, iar de atunci formează un cuplu solid. Aceasta a vorbit anul trecut despre logodna cu partenerul său. „LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire în suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant. Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum.”

Tot atunci, Marisa Paloma și-a arătat în multe rânduri bucuria pe care o trăiește în relația ei. „Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitrăită până acum. Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut că port inelul de logodnă. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parcă trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna”, spunea, la momentul respectiv.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit în mod accidental prima imagine cu fiica sa, Lilibet

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people