Marcia Cross, actrița din serialul „Neveste Disperate”, vorbește despre lupta pe care a dus-o cu cancerul anal

Marcia Cross, cunoscută publicului pentru rolul său din serialul "Neveste Disperate", a fost diagnosticată cu cancer anal. Acum, după ce tratamentul a dat roade și a învins boala, actrița vorbește liber și sincer despre această perioadă grea din viața ei.

Marcia Cross, actrița din serialul „Neveste Disperate”, vorbește despre lupta pe care a dus-o cu cancerul anal

Nu cu mult timp în urmă, Marcia Cross a șocat publicul printr-o postare pe Instagram în care povestea despre perioada dificilă cu care s-a confruntat, afirmând însă că este mai plină de viață și mai puternică ca niciodată, fiind o supraviețuitoare a cancerului.

„Sunt recunoscătoare și fericită că sunt în viață, dar tristă fiindcă mi-a căzut părul și că acum are doar 2 cm si arată nebunește. Cine altcineva s-a confruntat cu pierderea părului din cauza cancerului? Povestiți-mi. Vă înțeleg.”

În urma acestei mărturisiri extrem de sincere, comentariile și mesajele de susținere nu au contenit să apară, sute de oameni, de fani sau de vedete precum Lori Loughlin, Kelly Rutherford sau Brenda Strong lăsându-i mesaje în care își exprimau gândurile bune și de încurajare pentru actriță.

Cum afirmațiile ei au avut un impact extrem de mare asupra comunității online, Marcia Cross a ținut să precizeze că acum starea ei de sănătate este bună și că, din fericire tratamentul urmat împotriva afecțiunii a funcționat.

„Îmi pare rău că postarea mea nu a fost clară. Totul este în regulă acum, sunt în faza post cancer. A fost o călătorie grea, dar sunt sănătoasă, fericită, mai prezentă și mai recunoscătoare ca niciodată. Vă mulțumesc din inimă pentru toată dragostea trimisă. După ce am postat imaginea cu mine și am rostit cuvintele cancer și pierderea părului, mă simt eliberată, liberă și 100% eu. Nu m-am întrebat cum sau de ce ceva atât de simplu mi-a dat atâta putere, dar i-am mulțumit lui Dumnezeu sau oricui mi-a dat puterea interioar[ să merg înainte și să mă expun în fața lumii. Nu mă așteptam la răspunsuri atât de pline de bunătate și de iubire. Sunt în viață și ce mă interesează după această perioadă, de după cancer, sunt autenticitatea, vulnerabilitatea, transparența și desigur, iubirea”.

Actrița continuă și le mulțumește tuturor pentru „toată dragostea arătată și pentru ca ați împărtășit cu mine poveștile voastre personale legate de lupta cu cancerul.”

Din păcate, nu e prima oară când familia actriței se confruntă cu această boală, în 2009, soțul acesteia, Tom Mahoney, a fost diagnosticat cu cancer, însă și el a reușit să-l învingă.

Citeste și:
Mama lui Demi Lovato face prima declarație despre supradoza de droguri care aproape i-a fost fatală fiicei sale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people