Mandy Moore a devenit mamă! PRIMA IMAGINE cu copilul vedetei

După o relație de cinci ani, Mandy Moore și soțul său, Taylor Goldsmith, au devenit părinți pentru prima oară.

Mandy Moore a devenit mamă! PRIMA IMAGINE cu copilul vedetei

Pe 23 februarie, cântăreața și actrița Mandy Moore a anunțat pe contul ei de Instagram că ea și soțul ei, Taylor Goldsmith, au devenit pentru prima dată părinți. Actrița din serialul This Is Us a dezvăluit și prima imagine cu băiețelul, fotografia fiind însoțită de un mesaj emoționant.

„Gus este aici”, a scris Mandy Moore, dezvăluind și numele micuțului. „Dragul nostru băiețel, August Harrison Goldsmith. A fost punctual și a sosit pe lume fix când era data programată a nașterii, spre încântarea părinților săi. Eram pregătiți să ne îndrăgostim în tot felul de noi moduri, însă depășește orice ne-am fi putut imagina”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Mandy și Taylor sunt împreună de cinci ani. S-au logodit în 2017, iar un am mai târziu, în noiembrie 2018, cei doi au decis să facă pasul cel mare.

În 2018, într-un interviu pe care l-a acordat revistei InStyle, Mandy a dezvăluit că nu are o apetență deosebită pentru bijuterii, și că, tocmai de aceea, modul în care Taylor a cerut-o în căsătorie, cu un inel cu diamante marca Irene Neuwirth, a surprins-o profund.

„Niciodată nu am fost genul de persoană care să poarte multe bijuterii. Când am început să vorbim despre logodnă, i-am spus că nu îmi doresc un inel mare. M-am gândit că putem alege ceva drăguț împreună. Așa că, vă puteți da seama cât de surprinsă am fost când, în toamnă, m-a cerut cu acest inel superb”.

În ceea ce privește nunta, cei doi au optat pentru o ceremonie intimă, alături de familie și de prietenii apropiați. „Amândoi suntem persoane destul de liniștite și de private. Nu m-am imaginat vreodată într-o rochie frumoasă în fața a 300 de oameni. O să fie o nuntă liniștită și privată- doar pentru noi”, declara Mandy în urmă cu trei ani site-ului PEOPLE.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ceremonia a avut loc în noiembrie 2018, în curtea casei celor doi, la apus, în prezența familiei și a prietenilor.

Mandy a purtat o rochie Rodarte într-o nuanță de roz, pe care a accesorizat-o cu un voal lung și cu un buchet de flori în tonuri similare.

Citește și:
Kate Winslet se declară rănită de criticile aduse constant de tabloide corpului ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video