Mama lui Jennifer Lopez joacă într-o reclamă alături de Ben Affleck

Mama lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez, a jucat într-un spot regizat de Ben Affleck.

Mama lui Jennifer Lopez joacă într-o reclamă alături de Ben Affleck

Mama lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez, pe care prietenii o alintă Lupe, este apariția neașteptată dintr-un nou spot regizat de Ben Affleck pentru WynnBET, o aplicație de pariuri sportive și iGaming de la Wynn Resorts.

În spotul lansat luni, Rodríguez, care s-a născut în 1945 în Puerto Rico, se distrează la slot-uri. „Haide, Lupe! Hai, fată, că poți!”, își spune ea.

În spotul filmat în Las Vegas acum două luni apar, pe lângă Affleck însuși, vedete precum Shaquille O’Neal, Melvin Gregg și alți entuziaști ai pariurilor sportive.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au avut o relație intens mediatizată până în 2004, au rămas în relații bune după despărțire, iar în primăvara lui 2021 au reluat legătura, după ce Lopez și-a anunțat despărțirea de fostul său partener, Alex Rodriguez. Și Affleck fusese până recent într-o relație cu actrița Ana de Armas. Lopez are doi copii gemeni, Max și Emme, din căsnicia ei cu Marc Anthony, în vreme ce Affleck are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

Acum, surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Affleck a fost văzut recent împreună cu mama lui în căutarea a ceea ce presa bănuiește că va fi al doilea inel de logodnă pe care i-l va oferi lui Jennifer. Cu ocazia primei lor logodne, Lopez a primit un inel cu diamant roz.

Citește și:
Cea mai controversată rochie de mireasă a verii, purtată de Kim Kardashian West

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people