Mai multe celebrități au anunțat că vor părăsi SUA dacă Donald Trump va fi reales

În scurt timp vom afla cine va fi următorul președinte al Statelor Unite ale Americii. În cazul în care Donald Trump va fi reales, mai multe celebrități au declarat că se simt nevoite să părăsească țara.

Mai multe celebrități au anunțat că vor părăsi SUA dacă Donald Trump va fi reales

Secțiile de votare s-au închis în SUA, însă numărătoarea voturilor încă nu a luat sfârșit. Cursa pentru președinție este extrem de strânsă, iar rezultatele din state precum Pennsylvania, Michigan și Wisconsin pot face diferența decisivă între cei doi candidați. Donald Trump s-a proclamat însă câștigătorul alegerilor, afirmând pe contul său de Twitter că „Am câștigat tot. Nu ne mai pot prinde din urmă.”

Dacă supoziția actualului președinte al Statelor Unite al Americii se va adeveri, mai multe celebrități au anunțat deja că vor părăsi țara. Însă, nu e prima dată când vedetele fac astfel de declarații, fără a-și respecta însă promisiunea. Lena Dunham, Jon Stewart sau Samuel L. Jackson declarau în 2016 că vor pleca din țară dacă Trump va fi numit președinte. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat, iar ei continuă să locuiască în Statele Unite ale Americii.

De data aceasta, Bruce Springsteen este unul dintre oponenții înverșunați ai actualului președinte, iar cântărețul nu s-a ferit să atace de-a lungul timpului administrația Trump. Recent, acesta a mărturisit presei din Australia că preferă să părăsească SUA, decât să suporte un nou mandat al lui Trump, anunță Fox News.

Mă gândesc la asta. Iubesc Australia. De fiecare dată ne simțim extrem de bine acolo. Iubesc oamenii de acolo, geografia, e un loc minunat pentru a face excursii cu motocicleta, e un loc drag inimilor noastre. În cazul în care Trump va fi reales, însă nu va fi, pot anticipa faptul că va pierde, dar în caz contrar, o să mă vedeți în primul avion, a declarat artistul în vârstă de 71 de ani, potrivit Daily Telegraph și Daily Mail.

Și muzicianul Tommy Lee a declarat același lucru într-un interviu acordat site-ul The Big Issue. „Jur că dacă se întâmplă asta, atunci o să mă duc să vizitez Marea Britanie. Plec de aici. O să mă întorc în țara mea natală, în Grecia și o să îmi cumpăr o casă pe o insulă.”

Acesta a mai adăugat și că administrația Trump pune țara într-o lumina nefavorabilă în contextul politic internațional. „Suntem jenanți. Cred că oamenii din Europa și din restul lumii se uită la noi și se întreabă ‘Ce naiba faceți acolo? Nu mai votați celebrități, și aduceți pe cineva real să vă conducă’.”

John Legend și Chrissy Teigen au anunțat că și ei se gândesc să părăsească Statele Unite ale Americii din cauza lui Donald Trump.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Din când în când ne gândim la asta. Am fost născuți și crescuți aici, întreaga noastră familie este aici. Ar fi greu să plecăm. Dar nu știu ce ar trebui să facem când avem un lider care încearcă să distrugă democrația. Dacă acest proiect îi va reuși, trebuie să te gândești să pleci undeva unde există cu adevărat democrație, unde există respect și reguli pentru drepturile omului.”, a declarat John pentru revista Cosmopolitan UK.

Citește și:
Melania Trump și ținuta controversată pe care a purtat-o în ziua votului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video