Lili Sandu, dezvăluiri despre rolul de mamă și relația cu Silviu Țolu

Lili Sandu a făcut mărturisiri sincere în cadrul unei emisiuni televizate despre viața de mămică și relația pe care o are cu partenerul ei, Silviu Țolu.

Lili Sandu, dezvăluiri despre rolul de mamă și relația cu Silviu Țolu

Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, a devenit pentru prima dată mamă în luna august a anului trecut. Ea și partenerul ei, Silviu Țolu, au împreună un băiețel, pe nume Thomas Jay Cristian.

De când au devenit părinți, viața celor doi s-a schimbat radical. Lili Sandu a povestit în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe PRO TV cum este viața de mamă și a declarat că și-ar mai dori un copil. „E absolut minunat. E foarte dificil, dar pe cât e de dificil, pe atât e de frumos. E o recompensă extraordinar de mare sufletească și din toate punctele de vedere. Dumnezeu știe cum să le aranjeze și chiar dacă am început acum la 41, parcă nu m-aș opri. Parcă aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența asta. Am și un soț care arată extraordinar de bine și e păcat să stea gena aia acolo. De aia arăt și eu bine. 12 ani diferență… trebuie să mă mențin și eu.”

Acum câteva luni, și Silviu Țolu declara că Lili Sandu își mai dorește un copil. „Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas Jay foarte liniștit.”

Chiar dacă între Lili Sandu și Silviu Țolu există o diferență de vârstă de 12 ani, Lili a declarat că nu resimte asta și în mai multe situații, partenerul ei este cel care dă dovadă de maturitate. De asemenea, ea a reușit să treacă peste comentariile negative primite din cauza diferenței dintre cei doi. „Noi nu punem presiune pe noi și pe relația noastră. Se întâmplă de multe ori să fie el mult mai matur decât mine. Acum m-am maturizat și eu că sunt mamă. Dar nu am simțit diferența asta între noi doi”, a adăugat vedeta pentru sursa menționată.

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete și de-a lungul timpul au mărturisit că își doresc un copil. Cei doi sunt împreună de șase ani și s-au logodit în 2019 în Istanbul, locul în care s-au și cunoscut. Pandemia le-a schimbat planurile celor doi și nu au mai putut organiza nunta. „Nu am mai apucat să facem nunta că a venit tâmpenia asta de pandemie. Sper să vă vaccinați toți. Voi face și eu vaccinul, dar acum alăptez”, a declarat Lili Sandu în emisiunea „La Măruță.”

Citește și:
Prima imagine cu fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a fost făcută publică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people