Larisa Iordache, dezvăluiri despre atmosfera din lotul de gimnastică: „De asta eram nesuferită”

Larisa Iordache a făcut o serie de dezvăluiri despre cum era atmosfera în lotul de gimnastică.

Larisa Iordache, dezvăluiri despre atmosfera din lotul de gimnastică: "De asta eram nesuferită"

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea la finalul anului 2021, când a decis să pună capăt carierei de gimnastă și să treacă la ipostaza de antrenoare. În urma accidentărilor repetate și a intervențiilor pe care le-a suferit de-a lungul timpului, ea a decis să se retragă la vârsta de 25 de ani, după ce a adus premii valoroase României și a fost prezentă pe podiumuri olimpice și mondiale.

Sportiva a participat în vara anului 2021 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă s-a retras din finala de la bârnă din cauza problemelor de la gleznă. Ulterior, aceasta și-a anunțat retragerea definitivă din ipostaza de gimnastă, după ce a trecut prin șapte operații chirurgicale de-a lungul carierei. Acum, este antrenoare la CS Dinamo și se mândrește cu rezultatele noii generații de mici gimnaste.

Larisa Iordache a făcut o serie de dezvăluiri despre cum era atmosfera în lotul de gimnastică din care a făcut parte atâția ani, dezvăluind că era considerată „nesuferită” de către colegele sale din lot.

„Ce aş fi vrut să am în plus (în carieră – n.red.) cred că e răbdarea tuturor celor din jur pentru că toţi ne voiau campioane de pe o zi pe alta. Am fost un copil foarte agitat, voiam mereu să fac în plus. Chiar şi antrenorii îmi spuneau să o las mai moale. După două-trei ore de antrenamente, eu mereu mai stăteam în sală mai exersez”, a declarat Larisa Iordache conform Playtech știri.

Fosta gimnastă a declarat că era considerată „nesuferită” de către colegele sale din lot din cauza dorinței ei de a se antrena mai mult și de a avea rezultate cât mai bune.

„Da, cred că da. Eu aveam norocul să plec acasă aproape în fiecare weekend dacă terminam cu bine antrenamentele de la Izvorani. Mai mult, la antrenamente ceream mereu în plus, plusam mereu. Erau momente când fetele erau foarte obosite şi îşi doreau să se odihnească, mai încercau să păcălească numărul. De asta eram nesuferită, dar acum mă înţeleg cu toate. Mă bucur că mă plac toate acum”, a mai precizat ea pentru sursa citată.

Larisa Iordache și buna ei prietenă și colegă, Diana Bulimar, au participat împreună în show-ul de la Antena 1, America Express, unde au trecut prin provocări greu de imaginat și au făcut față stresului și oboselii teribile. Cele două au fost eliminate după ce au participat la prima cursă pentru ultima șansă, părăsind competiția cu fruntea sus.

„Categoric puteam avea un rezultat mai bun, pentru că la noi tot timpul e loc de mai bine. N-am putut să vărs, însă, nicio lacrimă, pentru că eram prea obosită ca să fac asta… Am făcut în această aventură lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Noi plecăm de-aici cu capul sus!”, a spus Larisa. „Am făcut în timpul petrecut în America Express cât n-am făcut, cred, în jumătate de viață!”, a adăugat Diana.

Citește și:
Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu Edi Barbu: „S-a transformat rapid în iubire”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people