La doar 14 ani, Prințesa Leonor a Spaniei a ținut un discurs din care toți avem de învățat

După ce anul trecut a ținut primul ei discurs regal, Prințesa Leonor a Spaniei a impresionat încă o dată, ea vorbind de data aceasta despre protestele violente din Barcelona.

La doar 14 ani, Prințesa Leonor a Spaniei a ținut un discurs din care toți avem de învățat

Prințesa Leonor a Spaniei a ținut un discurs impresionant la premiile oferite de Princess of Girona Foundation, ea vorbind și despre protestele împotriva tatălui ei, Regele Felipe.

 

View this post on Instagram

 

#news On November 4, 2019, King Felipe, Queen Letizia, Crown Princess Leonor and Infanta Sofia attended the Princess of Girona Foundation Awards ceremony, held at Palau de Congressos de Catalunya in Barcelona🇪🇸. Queen Letizia wore a black pant suit by @pertegaz with the joyas de pasar diamond chanton earrings – a collection of jewels designated by Queen Ena in her will for the select use of Spanish queens . that once belonged to Queen Victoria Eugenia. And wore Prada black pumps, carried magrit black clutch. –––––––––––––––––- #queenletizia #kingfelipe #princessleonor #infantasofia #fashiondesigner #fashionmagazine #fashionweek #vogue #voguemagazine #instyle #instylemagazine #influencer #stylish #spanishroyals #barcelona #royalfamily #palaudecongressosdecatalunya #fpdgi

A post shared by joydreamslink (@joydreamslink) on


Prințesa Leonor a Spaniei nu este o adolescentă obișnuită, ea fiind numită de locuitorii Spaniei și Prințesa Disney, datorită părului blond. Totodată, ea este moștenitoarea tronului Spaniei și la doar 14 ani aceasta a ținut un discurs impresionat luni, la Girona Foundation Awards, în Barcelona, în ciuda protestelor de stradă împotriva tatălui ei, Regele Felipe. Aceste proteste au loc în ultimele luni din cauza dorinței de a câștiga independența Cataloniei, o regiune autonomă din nord-estul Spaniei.

Pentru a fi mai convingătoare, Leonor, care deține titlul de Prințesă a Gironiei, a vorbit în engleză și catalană, alegând să nu folosească limba spaniolă cu care este obișnuită.

„De la o vârstă fragedă părinții noștri ne-au vorbit despre Catalonia. Mulțumită lor știm mai multe despre istoria și cultura Cataloniei. Această regiune, Catalonia, va ocupa întotdeauna un loc special în inima mea”, a spus Prințesa Leonor. Fundația Prințesei de Girona premiază în fiecare an rezultatele excepționale din diferite domenii obținute de tineri cu vârste cuprinse între 16-35 de ani, iar Prințesa Leonor a avut cuvinte de laudă pentru câștigătorii din acest an.

„Vreau să felicit câștigătorii din acest an, precum și pe cei din anii trecuți. Voi formați o familia care va continua să crească mulțumită generozității voastre. Sunteți un exemplu pentru tinerii din întreaga Spanie”, a spus Leonor, care a vorbit pentru prima dată la aceste premii.

„Cuvintele pe care le-a spus fiica noastră astăzi sunt pline de bucurie”, a spus Regele Felipe în discursul său la eveniment. „Ea își asumă aceste obligații cu entuziasm și responsabilitate. Și o face dintr-un oraș și o regiune care ocupă un loc important în inimile noastre.”

În Barcelona s-au luat măsuri speciale de securitate pentru sosirea Regelui Felipe și a întregii familii. La sosirea familiei regale la târgul deschis sâmbătă, protestatarii au scandat diferite sloganuri împotriva monarhului.

Regele Felipe este detestat în prezent de cei care doresc independența, deoarece în 2017 el i-a criticat pe liderii catalani, la scurt timp după ce un marș a degenerat în proteste violente.

Citește și:
Reginele care conduc lumea în acest moment

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people