La ce a renunțat Prințul Harry pentru Meghan Markle

Compromisul este cheia!

La ce a renunțat Prințul Harry pentru Meghan Markle

Știi și tu cum este: te îndrăgostești de cineva și îți dorești să fii cea mai bună versiune a ta, pentru persoana respectivă.

La fel s-a întâmplat și în cazul Prințului Harry cu Meghan Markle. Acesta a făcut câteva schimbări sănătoase la stilul său de viață, începând de la renunțarea la țigări și până la a încerca yoga.

Se pare că Meghan Markle este o influență foarte bună pentru viitorul ei soț, care o admiră și își dorește să îi semene în ceea ce privește stilul de viață. Știm deja că Meghan are un stil de viață foarte sănătos și disciplinat, mâncând foarte healthy și făcând sport regulat, activitățile sale preferate fiind yoga și pilates.

Ei bine, conform Daily Mail, Prințul Harry, care mai fuma din când în când, a renunțat complet pentru logodnica lui, care este nefumătoare, ca să nu o deranjeze.

Mai mult decât atât, se pare că Prințul Harry și-a făcut și abonament la o sală de fitness din Londra și a renunțat la carbohidrați, optând, în schimb, pentru quinoa și kale. Conform Vanity Fair, Prințul a slăbit deja aproximativ trei kilograme. De asemenea, se pare că Prințul Harry practică acum și yoga și merge și la nutriționist.

Citeste si:
Ce cadou vor primi Prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Elisabeta a II-a

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people