Kylie Jenner a explicat de ce și-a numit fetița Stormi

Kylie Jenner a dezvăluit, într-un interviu realizat chiar de către sora ei, Kim Kardashian, care a fost motivul pentru care și-a numit fetița Stormi.

Kylie Jenner a explicat de ce și-a numit fetița Stormi

Kim Kardashian a realizat un interviu pentru publicația Evening Standard cu însăși sora ei mai mică, dar la fel de faimoasă, Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani și proaspătă mamă a unei fetițe pe nume Stormi Webster.

În cadrul interviului, Kim Kardashian și Kylie Jenner discută o varietate de subiecte, de la operațiile estetice până la statutul de mamă și numele pe care cea din urmă i l-a dat fetiței ei.
Despre experiența de mamă, Kylie a povestit că a făcut-o sa învețe foarte multe despre ea însăși și că își dorește în fiecare moment să fie lângă fiica ei. „De-abia aștept să crească ca să o pot lua peste tot cu mine', a spus Kylie.

my pretty girl is 3 months old today ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Cât despre numele pe care i l-a dat fetiței ei, Kylie a mărturisit că nici nu și-a dat seama cum ea și iubitul său, Travis Scott, au ajuns să se gândească la numele „Storm'. Apoi, acesta a devenit Stormi. „Și atunci pur și simplu s-a întâmplat. Mai erau o grămadă de alte nume care mi-ar fi plăcut, ca să fiu sinceră, dar simt că Stormi și-a ales singură numele, ca și cum doar aceasta ar fi fost singura opțiune', a povestit Kylie.

Acum, aflându-se și în postura de mamă, Kylie Jenner a mărturisit că se gândește mai mult la viitor, datorită fiicei sale. „Toată lumea spune că te schimbi complet când devii mamă, dar eu mă simt la fel, doar că mai bine. (…) Ești mai puțin egoistă, poate – și mie chiar îmi place să schimb scutece', a dezvăluit Kylie.

Citește și:
Noile clipuri cu fiica lui Kylie Jenner sunt adorabile!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people