Kylie Jenner, acuzată că ar fi editat o imagine cu fiica sa, Stormi

Într-o poză publicată de Kylie Jenner pe Instagram, fanii au observat niște detalii care sugereau că ar fi folosit programe de editare foto pentru chipul fiicei sale.

Kylie Jenner, acuzată că ar fi editat o imagine cu fiica sa, Stormi

Kylie Jenner, precum restul surorilor ei, este cunoscută pentru numărul uriaș de followers pe care îi are pe rețelele de socializare. Deși pe timpul sarcinii aceasta a luat o pauză de la social media, odată cu nașterea fetiței, Stormi, a revenit. Pozele cu bebelușul au fost appreciate de fani, însă nu a durat mult până să apară și critica.

Nu cu mult timp în urmă, Jenner a făcut publice niște poze dintr-o vacanță cu familia la tropice. Majoritatea pozelor erau cu ea sau cu tatăl fetiței, Travis Scott, dar o anumită poză a stârnit discuții controversate. Aceasta o înfățișa pe Jenner ținând-o în brațe pe Stormi, iar lumea a observat rapid o ușoară denivelare a peretelui din spate, considerată imediat un semn caracteristic al folosirii Photoshop.

Jenner, renumită pentru utilizarea aplicațiilor de editarea precum Photoshop sau Facetune, a fost imediat acuzată că ar fi editat fața și urechea bebelușului de numai 3 luni. Fanii au izbucit, atât pe Twitter, cât și pe Instagram, și au criticat-o dur pe Jenner, comentând că distruge percepția frumuseții a milioane de tinere, dacă ea consideră că e nevoie să editeze pielea unui bebeluș.

https://www.instagram.com/p/BiXcEwsAhpeC4TnTJazmf8p33oDIJeCMjGcLFA0/?taken-by=celebface

Pe de altă parte, au existat și persoane care i-au ținut partea și au incercat să găsească o explicație curburii peretelui. Unii au fost de părere că este un simplu detaliu de design, dar majoritatea cred că cea mai logică explicație este că Jenner a încercat să își modifice mâna și, din greșeală, a alterat și imaginea bebelușului.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Acuzațiile că fetele din familia Kardashian-Jenner folosesc Photoshop nu sunt ceva nou, iar pentru ca proaspăta mămică, care și-a exprimat în multe postări mândria și iubirea pentru Stormi, să umble la imaginea acesteia, este puțin probabil.

Citește și:
O singură postare făcută de Kylie Jenner pe social media valorează o avere

Text: Andreea Maria Teodorescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people