Kristen Stewart a primit cea mai amuzantă urare de ziua ei, chiar de la iubita sa

Actrița Kristen Stewart a împlinit 31 de ani - iar urarea transmisă de iubita ei, Dylan Meyer, pe rețelele de socializare, e de-a dreptul adorabilă.

Kristen Stewart a primit cea mai amuzantă urare de ziua ei, chiar de la iubita sa

Kristen Stewart a împlinit recent 31 de ani, iar urările din partea fanilor și apropiaților nu au încetat să apară pe rețelele de socializare. Însă postarea iubitei ei s-a dovedit a fi pe cât de hilară, pe atât de adorabilă:

„Viața e cu siguranță mai dulce într-o familie așa faină. La mulți ani, șmechero. Chiar mă dai pe spate”, a scris scenarista Dylan Meyer pe contul său de Instagram, publicând și o fotografie alb-negru în care actrița Kristen Stewart zâmbește alături de câinele cuplului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)

Dylan Meyer și Kristen Stewart și-au început relația la jumătatea anului 2019, la 6 ani după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Doar câteva luni mai târziu, Stewart spunea că „abia așteaptă” să o ceară pe Dylan în căsătorie, relatează publicația People.

„Vreau să fiu cumva rezonabilă în povestea asta, dar cred că lucrurile bune se întâmplă repede”, mărturisea actrița în luna noiembrie a aceluiași an, în emisiunea radio SiriusXM a lui Howard Stern. „Nu pot să vă spun acum pentru că va afla. Am câteva planuri care cred că sunt cele mai mișto lucruri pe care le-am putea face.”

Deși Kristen Stewart nu are niciun cont public pe rețelele de socializare, actrița și-a făcut adeseori apariția pe contul de Instagram al iubitei sale – în septembrie anul trecut, aceasta chiar a intrat pe contul lui Dylan Meyer pentru a-i încuraja pe fani să meargă la vot.

Într-un alt interviu din luna octombrie a anului trecut, oferit publicației InStyle, Kristen Stewart a recunoscut că a încercat să fie cât se poate de rezervată în relațiile personale. „Simt că poate au fost lucruri care i-au rănit pe cei cu care am fost. Nu neapărat pentru că îmi era rușine să spun deschis că sunt gay, ci pentru că nu îmi plăcea să mă ofer publicului, cumva. Se simțea ca un furt.”

„A fost o perioadă în care eram cât se poate de rezervată”, adaugă Kristen. „Chiar și în relațiile mele precedente, care erau hetero, făceam tot ce puteam să nu fim fotografiați făcând diverse lucruri – lucruri care după n-ar mai fi fost ale noastre. Deci cred că presiunea de acum, de a reprezenta un grup de persoane, de a reprezenta diversitatea de gen și orientare sexuală, nu era ceva ce aș fi înțeles pe atunci. Abia acum pot să văd totul.”

În prezent, actrița Kristen Stewart se află pe platourile de filmare ale peliculei Spencer, unde o va interpreta chiar pe Prințesa Diana, personajul principal. Regizat de Pablo Larraín, se așteaptă ca filmul a cărui acțiune se desfășoară în vacanța de Crăciun la Sandringham a familiei regale să se concentreze pe ruperea relației dintre tânara Diana și Prințul Charles.

„Filmul meu se desfășoară pe parcursul a trei zile și constă mai degrabă într-o imaginare internă cu adevărat poetică a ceea ce s-ar fi putut simți, mai degrabă decât să ofere informații noi,' spunea Kristen Stewart anul trecut în emisiunea lui Jimmy Kimmel, accentuând că e cazul să ne așteptăm mai degrabă la multă emoție decât la detalii istorice de la acest film.

Citește și:
Detalii neștiute despre relația de prietenie dintre Prințul Philip și Prințesa Diana

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video