Kelly Osbourne, de nerecunoscut după ce a slăbit peste 40 de kilograme

Kelly Osbourne, fiica legendei rock Ozzy Osbourne, seamănă tot mai puțin cu vechea versiune a sa, după cum dovedește și o fotografie postată recent pe Instagram.

Kelly Osbourne, de nerecunoscut după ce a slăbit peste 40 de kilograme

Greu de zis, în vremurile noastre online, ce este filtru, ce este artificiu de make-up și ce este operație estetică. Dilema asta a iscat-o, recent, și Kelly Osbourne.

Vedeta de 36 de ani și-a șocat din nou fanii, cu o simplă fotografie distribuită pe rețelele de socializare,. Dacă acum șapte luni, la ziua ei de naștere, și-a etalat silueta în urma pierderii a 40 de kilograme, Kelly pare acum complet transformată.

În fotografia de pe Instagram, Osbourne are ochii conturați cu negru și părul mov prins în stil manga. Dar felul în care arată pomeții și buzele ei au iscat cele mai multe întrebări din partea follower-ilor, mulți dintre aceștia fiind convinși că vedeta a apelat la niște „intervenții” pentru a arăta așa.

Potrivit Page Six, Osbourne a infirmat în decembrie 2020 zvonurile răutăcioase de acest fel: „Vreau ca un lucru să fie clar. Nu sunt o mincinoasă. Nu mi-am făcut niciodată operații estetice. Cel puțin nu încă!!!!”

Cu toate astea, pierderea în greutate s-a datorat în cea mai mare parte unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, despre care tot Kelly Osbourne a spus: „Am făcut-o și sunt mândră de asta. Am făcut operația de micșorare a stomacului. Tot ce face e să îți modifice forma stomacului. Am făcut-o acum 2 ani. N-aș minți niciodată despre asta. E cel mai bun lucru pe care l-am făcut.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Decizia de a apela la o operație de micșoare a stomacului a venit după o perioadă extrem de grea din viața ei. Era dependentă de alcool, suferea de depresie și se confrunta cu un număr mult mare de kilograme în plus. Kelly povestește că momentul în care a decis să își schimbe viața a avut loc în 2017, când și-a sunat fratele și i-a spus că vrea să fie „o învingătoare slabă„.

De asemenea, vedeta a mai recunoscut în trecut că și-a injectat Botox în frunte și în maxilar, deci e posibil ca ea și fanii ei să nu înțeleagă același lucru atunci când se referă la o „intervenție”.

Citește și:

Jennifer Lopez răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi apelat la injecțiile cu botox

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video