Kelly Osbourne face dezvăluiri despre operația de micșorare a stomacului

Kelly Osbourne povestește cum a slăbit aproape 40 de kilograme după operația de micșorare a stomacului.

Kelly Osbourne face dezvăluiri despre operația de micșorare a stomacului

Actrița Kelly Osbourne a povestit în timpul podcastului Hollywood Raw cum a reușit să piardă aproape 40 de kilograme după ce a suferit cunoscuta intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, subliniind că totul a reprezentat un efort de durată – atât fizic, cât și psihic.

„Am ales operația, chiar nu-mi pasă ce spun oamenii”, a răspuns Osbourne zvonurilor privind o posibilă operație estetică. „Am făcut-o și sunt mândră de asta. Am făcut operația de micșorare a stomacului. Tot ce face e să îți modifice forma stomacului. Am făcut-o acum 2 ani. N-aș minți niciodată despre asta. E cel mai bun lucru pe care l-am făcut”.

Kelly Osbourne a continuat să spună cum, deși operația ar putea părea un pas important, nu oferă întreaga schimbare: „Operația pe care am făcut-o… Dacă nu faci mișcare și nu mănânci cum trebuie, vei lua în greutate. Tot ce face e să te ducă într-o direcție bună”, precizează artista. „Deci, dacă sunteți interesați, gândiți-vă bine înainte”.

Osbourne a mai mărturisit că a fost nevoie și să treacă printr-o perioadă lungă de terapie, mai ales cu ea însăși, timp de un an, pentru a-și da seama ce își dorește să facă în continuare în viață. „Tot ce face e să te împingă în direcția bună. Dar nu îți rezolvă toate problemele. Nu e o rezolvare rapidă. Primul lucru pe care a trebuit să-l fac a fost să devin fericită. A trebuit să-mi eliberez mintea înainte să îmi tratez corpul”, subliniază Kelly Osbourne. „Niciodată nu vei putea ajunge aici dacă nu pleci cu moralul ridicat”.

Pe lângă cunoașterea de sine, actrița britanică a renunțat și la alcool, iar în ultimii ani a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme – strict pentru ea, după cum mărturisește aceasta: „De doi ani lucrez la asta. Să îmi dau seama dacă vreau să continui în industria Hollywood-ului, dacă sunt capabilă măcar să slăbesc”, spune Osbourne. „Am făcut-o și am realizat că vreau să continui. N-am făcut-o decât pentru mine. A fost un proces lung, iar acum sunt aici și toți mă observă”.

Acum că a slăbit, Kelly Osbourne spune că nu îi va ierta pe cei care au refuzat să lucreze cu ea înainte: „Pierderea în greutate m-a indignat rău de tot la Hollywood”, anunță ea. „Când eram grasă, eram invizibilă. Nu voiau să lucreze cu mine, nu voiau să facă nimic cu mine”.

În același timp, actrița e hotărâtă să lucreze cu cei care au apreciat-o indiferent de siluetă: „Știu exact cu cine voi lucra și cu cine nu. Fiindcă știu cine m-a făcut grasă, știu cine n-a vrut să lucreze cu mine. Știu exact cine a spus-o. Rezist foarte bine, dar rețin totul. Îmi amintesc ce spui despre mine, iar asta e cea mai bună răzbunare”, a concluzionat Kelly Osbourne, încântată că poate reintra în acțiune.

Citește și:
Cum arată Lana del Rey fără machiaj

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video