Keira Knightley spune că prostituția și modeling-ul sunt singurele meserii în care femeile câștigă mai mult decât bărbații

Keira Knightley a acordat un interviu cu ocazia lansării următorului ei film.

Keira Knightley spune că prostituția și modeling-ul sunt singurele meserii în care femeile câștigă mai mult decât bărbații

Keira Knightley a avut până acum o carieră echilibrată, atât ca model, cât și ca actriță, jucând deopotrivă în filme independente și blockbuster-uri. Cu ocazia următorului ei film, Misbehaviour, aceasta a acordat un interviu publicației australiene The Sunday Telegraph, ocazie cu care a vorbit despre ce (mai) înseamnă să fii femeie în zilele noastre.

Întrebată ce părere a avut despre gestul feministelor din film care protestează în timpul difuzării un concurs de frumusețe din anii ’70, Keira Knightley a spus: „Am citit scenariul și firește că am fost de acord cu protestul feministelor de valul 2 și, cu toate astea, cei mai mulți bani pe care i-am făcut vreodată au fost când eram model pentru Chanel.”

Merg la evenimente cu covor roșu unde ți se dau note de la 1 la 10 și ai camere de filmat care îți scanează corpul din cap până în picioare. Cred că face parte din complexitatea de a fi femeie în această epocă.” a continuat Keira Knightley. Actrița a mai spus și că există în continuare o diferență de remunerare între femei și bărbați și că doar două domenii fac excepție de la asta: prostituția și modeling-ul.

„În continuare cariera numărul unu în lume – singura – unde o femeie poate câștiga mai mult decât un bărbat este modeling-ul. Sau prostituția”, a spus Keira Knightley, subliniind cât de important este în continuare modul în care arăți (cu atât mai mult atunci când ești femeie).

Keira Knightley este căsătorită din 2013 cu James Righton și împreună au două fetițe: Edie, în vârstă de 5 ani și Delilah, de 11 luni. Cei doi sunt extrem de discreți cu privire la viața lor personală. 

Filmul Misbehavior spune povestea unui grup de femei care a reușit să revoluționeze concursul de frumusețe Miss Univers.

Citește și:
Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul și au dezvăluit imagini inedite de la eveniment

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video