Katy Perry și Orlando Bloom merg într-o vacanță romantică în Italia și se întâlnesc cu… Papa Francisc?!

Katy și Orlando nu au confirmat niciodată că sunt din nou împreună, însă toate indiciile o dovedesc!

Katy Perry și Orlando Bloom merg într-o vacanță romantică în Italia și se întâlnesc cu… Papa Francisc?!

Katy Perry și Orlando Bloom au ales Roma, capitala italiană, pentru câteva zile de vacanță. Cântăreața a fost invitată cea de-a patra ediție a conferinței anuale „Unite to Cure', care s-a ținut acolo, așa că l-a luat cu ea și pe presupusul său iubit, Orlando Bloom.

Până acum, cei doi nu au confirmat faptul că s-au împăcat, însă după toate aparențele, așa pare să fie!

La conferința mai sus menționată, Katy Perry a avut ocazia să îl întâlnească pe Papa Francisc și a și postat o imagine pe Instagram. „Sunt onorată să fiu în prezența Sfinției Sale Papa Francisc', a scris aceasta în descriere.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Îmbrăcată într-un stil care nu o caracterizează neapărat, într-o rochie neagră și purtând o pălărie, Katy a avut și ea un scurt discurs în cadrul conferinței și a vorbit despre practica meditației și cât de mult o ajută în viața de zi cu zi.

Katy Perry și Orlando Bloom au petrecut, după eveniment, câteva zile la Roma, plimbându-se pe străduțe împreună și vizitând Coloseumul sau Capela Sixtină. Această escapadă pare să fie confirmarea zvonurilor că cei doi și-au reluat relația încheiată în februarie 2017.

Chiar luna trecută, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că „in ultimele luni ei au petrecut foarte mult timp împreună. Le place să călătorească și încearcă să o facă pe cât de mult posibil. Ies împreună însă nu au pus o etichetă relației lor încă.'

Citeste si:
Katy Perry arată că este îndrăgostită de Orlando Bloom în cel mai amuzant mod

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people