Katy Perry a născut o fetiță! Artista și Orlando Bloom au devenit părinți

Katy Perry a născut o fetiță. Artista și partenerul ei, actorul Orlando Bloom, au făcut marele anunț într-un mod emoționant și special.

Katy Perry a născut o fetiță! Artista și Orlando Bloom au devenit părinți

Katy Perry a născut o fetiță. Artista în vârstă de 35 de ani a devenit pentru prima oară mamă.

Katy Perry a născut o fetiță, al cărui nume este Daisy Dove Bloom. Katy Perry și partenerul ei, Orlando Bloom, au devenit părinți. Cei doi au anunțat venirea pe lume a copilului lor într-un mod special, mai exact prin intermediul organizației UNICEF, dezvăluind și că au inițiat o pagină de donații pentru a sprijini copiii născuți în timpul pandemiei de coronavirus.

„Suntem plini de dragoste și entuziasm odată cu venirea pe lume în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită precum a noastră. Comunitățile din întreaga lume se confruntă cu o lipsă de personal medical și la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut își pierde viața, în mare parte din cauze care puteau fi prevenite. Din cauza Covid-19, viața multor copii este expusă riscului din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri și medicamente care să prevină boala. În calitate de părinți, acest lucru ne frânge inima, întrucât acum empatizăm cu părinții care se confruntă cu aceste probleme mai mult ca niciodată.

În calitate de Ambasadori ai Bunăvoinței UNICEF, știm că UNICEF este acolo, pe teren, făcând tot ceea ce este necesar pentru a se asigura că fiecare mamă care așteaptă un copil are acces la sistemul medical și la servicii medicale de calitate. Am decis să facem o pagină de donații pentru a sărbători venirea pe lumea a lui Daisy Dove Bloom. Dacă îi sprijiniți, sustineți un început în siguranță a vieții și formarea unei lumi sănătoase pentru fiecare copil”, au scris cei doi în încheierea comunicatului

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBlooms new bundle of joy.⠀ ⠀ We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,' Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ But we know were the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDBs arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.'⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

O postare distribuită de UNICEF (@unicef) pe


În luna martie, Katy Perry a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată, odată cu lansarea piesei „Never Worn White,' fiind primul copil pe care artista îl va avea alături de Orlando Bloom. O sursă a declarat pentru People faptul că Orlando Bloom și Katy Perry sunt extrem de fericiți că își vor mări familia. „Desigur că sunt entuziasmați. Ei au vrut să păstreze secret acest lucru cât de mult posibil pentru ca ea să se poată bucura de această perioadă în liniște.”

Recent, artista le-a dezvăluit fanilor cum va arăta camera viitoarei sale fetițe în cadrul săptămânalului său live Small Sunday. Pe lângă camera fetiței, Katy le-a arătat fanilor și câteva dintre hainele pe care ea și Orlando Bloom i le-au pregătit.

În anul 2012, Katy Perry s-a despărțit de fostul ei soț, actorul Russel Brand. Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, însă în 2013 au decis să divorțeze. Cei doi au un copil în vârstă de 9 ani, Flynn, și după divorț au rămas prieteni. În plus, se pare că fiul lor se înțelege foarte bine cu Katy Perry.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt împreună din anul 2016, iar cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației.

Citește și:
Megan Fox vorbește cu sinceritate despre schimbările din viața ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people