Kate Middleton a facut o vizita surpriza victimelor atacului terorist din Londra

Ieri de dimineata, Kate Middleton a facut o vizita surpriza victimelor de la Spitalul King’s College, gestul sau fiind apreciat atat de pacienti, cat si de medici.

Kate Middleton a facut o vizita surpriza victimelor atacului terorist din Londra

Ducesa de Cambridge a facut o vizita surpriza victimelor atacului terorist de pe podul Londrei si celui de la Borough Market ieri dimineata. Aceasta s-a dus la spitalul Kings College, unde s-a intalnit cu personalul si pacientii care sunt in recuperare de la atacul terorist din data de 3 iunie, unde au fost ucise opt persoane si a alte 48 au fost ranite.

Patruzeci de persoane din cele 48 ranite in urma atacului au fost preluate de acest spital pentru tratament, iar un pacient a fost in stare sa plece la scurt timp dupa aceea, insa ceilalti inca sunt la recuperare.

Kate a vorbit personal cu medicii, cu asistentele medicale si membrii ai Departamentului de Urgenta al spitalului, care au fost de ajutor atunci cand a avut loc atacul: „Ceea ce faceti este remarcabil', le-a spus aceasta.
Ca organizator al campaniei Heads Together, care pledeaza pentru persoanele care se lupta cu sanatatea mintala, Kate a discutat, de asemenea, cu oficialii spitalului despre importanta oferirii unui sprijin psihologic pacientilor.

Directorul Departamentului de Urgenta al spitalului, Malcolm Tunnicliff, a apreciat vizita ducesei, declarand reporterilor: „Cred ca ducesa a fost cu adevarat impresionata de dedicatia cu care lucreaza personalul spitalului si de cat de rezistenti sunt. Ei sunt foarte mandri sa lucreze pentru spitalul Kings College si pentru Serviciul National de Sanatate'.

Citeste si:
Ducele si Ducesa de Cambridge au sarbatorit 6 ani de casnicie

„Ne pregatim pentru astfel de incidente 24 de ore pe zi, dar este cu adevarat frumos atunci cand vine cineva precum Ducesa de Cambridge si vede ceea ce facem si ne multumeste. Ofera pacientilor o stare pozitiva si, de asemenea, si personalului spitalului, pentru ca sunt apreciati pentru munca lor', a adaugat acesta.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people