Kate Beckinsale, starul din „Serendipity”, a ajuns la spital după ce a suferit o ruptură de chist ovarian

Kate Beckinsale și-a anunțat fanii prin intermediul unei postări pe Instagram că a fost internată în spital în urma unei rupturi de chist ovarian.

Kate Beckinsale, starul din „Serendipity”, a ajuns la spital după ce a suferit o ruptură de chist ovarian

Actrița în vârstă de 45 de ani a postat weekend-ul trecut o fotografie de pe patul de spital, explicând fanilor motivul pentru care în această situație. „Se pare că o ruptură de chist ovarian doare foarte tare, iar morfina mă face să plâng. Sunt recunoscătoare pentru toți cei care și-au făcut griji pentru mine.'

În urmă cu doar câteva zile, Kate Beckinsale a găzduit LA Art Show, onorându-l pe St. Jude. Pentru eveniment, Kate a lucrat cu hairstylistul Pete Savic, care s-a arătat foarte îngrijorat de starea actriței. „Când s-a întâmplat asta?! Doar ce te-am văzut. Îmi pare foarte rău că trebuie să treci prin așa ceva.' „Astăzi!! Mulțumesc dragule, te iubesc', a răspuns Kate.

Mai multe celebrități au comentat la postarea actriței, exprimându-și uimirea pentru cele întâmplate. „Ești bine? Îți trimit multă dragoste', a comentat Isla Fisher, în timp ce Sarah Silverman, care a avut o relație cu fostul iubit al lui Kate, Michael Sheen, a adăugat „OMG!!!'.

Kate Beckinsale i-a răspuns unei persoane care a comentat la „selfie-ul' ei, „De fapt, nu este un selfie. Mama a făcut poza. Nu aș fi postat-o dacă nu am fi observat o persoană în mașină care îmi făcea poze în timp ce părăseam spitalul în scaun cu rotile. Am Instagram pentru a-mi spune povestea cu sinceritate și fără să fiu mereu surprinsă de multele povești inventate. Prefer să spun ce s-a întâmplat decât să îndur speculațiile.

Astfel am ales să împart cu voi ceea ce mi s-a întâmplat. Sunt de acord, nu este impuls normal. Dar, de asemenea, nu este normal să fii fotografiată în situații vulnerabile de oameni pe care nu-i cunoști. Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis tot binele și eu, la rândul meu, le trimit dragoste tuturor fetelor care au trecut prin situații similare sau chiar mai grave.'

Citește și:
Lady Gaga și Bradley Cooper cântă live pentru prima dată „Shallow'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people