Lady Gaga și Bradley Cooper cântă live pentru prima dată „Shallow”

Lady Gaga și Bradley Cooper au surprins publicul, ei cântând live pentru prima dată în duet "Shallow", melodia care a câștigat Globul de Aur.

Lady Gaga și Bradley Cooper cântă live pentru prima dată „Shallow”

Sâmbătă seara, Lady Gaga și Bradley Cooper au surprins publicul, cei doi cântând live pentru prima dată melodia „Shallow”, din filmul „A Star is Born”.

În timpul concertului pe care Lady Gaga l-a susținut în Las Vegas, aceasta l-a chemat pe scenă pe partenerul și regizorul filmului „A Star is Born”, Bradley Cooper. Acesta se afla în primele rânduri și mulțimea l-a încurajat să urce pe scenă pentru momentul emoționant.

După ce s-au îmbrățișat, Lady Gaga i-a spus lui Bradley că i-a pregătit și căști, actorul spunând că Jackson (personajul lui din film), nu le purta niciodată.

Înainte să înceapă duetul, Lady Gaga l-a sărutat pe obraz și în timp ce Bradley Cooper cânta, ea s-a așezat lângă el, punându-și mâna pe piciorul lui.

Momentul emoționant a fost surprins de fani, acesta fiind cu siguranță un duet memorabil.

Lady Gaga și Bradley Cooper au participat împreună și la SAG Awards 2019, însă filmul lor, „A Star is Born”, nu a câștigat niciun premiu.

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la SAG Awards 2019 (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people