Karl Lagerfeld și opiniile sale despre fenomenul #MeToo ne lasă indiferente

Karl Lagerfeld a ajuns, de-a lungul timpului, să fie recunoscut pentru comentariile sale controversate. Părerea lui despre #MeToo, însă, nu este una relevantă.

Karl Lagerfeld și opiniile sale despre fenomenul #MeToo ne lasă indiferente

Pentru un om care, la un moment dat, a spus, „Vrei să plictisești? Fii corect din punct de vedere politic atunci când vorbești.', cu siguranță Lagerfeld este departe de a fi plictisitor!

Karl Lagerfeld este cunoscut pentru comentariile controversate pe care le face, indiferent despre ce subiect ar fi vorba și câteodată, părerile sale sunt avizate și informate. Cazul despre care vorbim, însă, face excepție.

Într-un interviu acordat recent publicației franceze Numéro, Karl Lagerfeld a vorbit despre fenomenul #MeToo și Harvey Weinstein.

„M-am săturat', a spus, într-o manieră foarte candidă, despre #MeToo, dezvăluind că i se pare că se vorbește mult prea mult despre acest lucru.

„Ce mă șochează este faptul că toate aceste starlete au așteptat douăzeci de ani ca să-și amintească ce s-a întâmplat. Ca să nu mai menționăm că nu există martori', a continuat Lagerfeld.

Cu toate acestea, nici pe Harvey Weinstein nu îl prea are la inimă, ce-i drept, dintr-un motiv complet diferit. „Il urăsc pe domnul Weinstein. Am avut o problemă cu el la Gala AmfAR. Vă voi scuti de detalii, însă nu îl pot numi un om care se ține de cuvant', a dezvăluit Lagerfeld.

De ce spunem că opiniile designerului ne lasă indiferente? Ei bine, pentru că Lagerfeld demonstrează că nu are nici empatia, nici răbdarea, nici atenția necesară înțelegerii unei cauze sociale atât de importante precum este fenomenul #MeToo și decide să ignore mărturisirile tulburătoare a zeci de femei.

Karl Lagerfeld este un designer extraordinar, însă credem că ar trebui să se limiteze la ceea ce se pricepe cel mai bine: moda.

Citeste si:
Karl Lagerfeld nu mai arată așa!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people