Kaley Cuoco, actrița din The Big Bang Theory, a suferit o intervenție chirurgicală la doar 5 zile de la nuntă

Kaley Cuoco și soțul ei, Karl Cook, au avut parte de o lună de miere mai puțin obișnuităm actrița fiind nevoită să treacă printr-o operație la umăr.

Kaley Cuoco, actrița din The Big Bang Theory, a suferit o intervenție chirurgicală la doar 5 zile de la nuntă

Kaley Cuoco, actrița din The Big Bang Theory, a suferit o intervenție chirurgicală la doar 5 zile de la nuntă, având astfel parte de o lună de miere mai puțin obișnuită.

https://www.instagram.com/p/Bk3MOc3l035/?taken-by=normancook

În locul unei vacanțe pe o plajă din Hawaii, Kaley este nevoită să se recupereze după ce a suferit o operație la umăr. Actrița a declarat că a trecut printr-o operație de corectare a unei probleme, însă nu a precizat exact despre ce este vorba. Cu toate acestea, ea părea într-o dispoziție foarte bună arătând că ea și soțul ei au pregătit și un hashtag special,”#shouldersurgeryhoneymoon.”

Kaley Cuoco a postat pe Instagram un selfie alături de soțul ei, Karl, după ce a trecut efectul anesteziei, scriind în descrierea imaginii „Atunci când ‘luna de miere’ este o operație la umăr și soțul tău arată atât de entuziasmat de procesul de recuperare – vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul vorstru! Cunoscându-l pe @mrtankcook sunt sigură că va posta o mulțime de ipostaze amuzante”.

Ei bine, Kaley a avut dreptate. Karl s-a distrat de minune postând imagini de dinainte și după operație. În una dintre imagini actrița apare cu lacrimi în ochi, iar comentariul lui Karl este cu adevărat amuzant „Orice persoană are propria versiune de strălucire de proaspăt căsătorit”.

https://www.instagram.com/p/Bk3Olv0A6To/?taken-by=mrtankcook

Citește și:
Kaley Cuoco, starul din The Big Bang Theory, s-a căsătorit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people