Jessica Biel, văzută fără verighetă la trei luni de la scandalul de infidelitate în care a fost implicat Justin Timberlake

Deși toată lumea credea că Jessica Biel și Justin Timberlake fac progrese în relația lor, modul în care a fost surprinsă actrița arată că ei ar putea avea în continuare probleme.

Jessica Biel, văzută fără verighetă la trei luni de la scandalul de infidelitate în care a fost implicat Justin Timberlake

Jessica Biel a fost fotografiată de paparazzi în weekend, în timp ce mergea la o farmacie. Detaliul care a uimit pe toată lumea a fost lipsa verighetei, mulți considerând că acesta este un semn că relația ei cu Justin Timberlake nu este pe drumul cel bun.

Desigur, lipsa bijuteriei nu ar trebui să însemne atât de mult, însă în cazul celor doi, situația este puțin mai complicată. În noiembrie 2019 Justin Timberlake a fost fotografiat în timp ce se ținea de mână cu colega sa din Palmer, Alisha Wainwright. Acest gest a rănit-o pe Jessica și, deși potrivit artistului nu există o relație între el și colega sa de platou, acesta și-a cerut scuze public pentru gestul său.

„Ar fi trebuit să știu mai bine. Nu este exemplul pe care vreau să îl setez pentru fiul meu. Vreau să îi cer iertare soției mele minunate și întregii familii pentru că i-am pus într-o astfel de situație umilitoare și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată de acum înainte”, a scris Justin la momentul respectiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on


Deși scuzele sale au impresionat fanii, se pare că ele au fost publicate pe Instagram la îndemnul Jessicăi, aceasta insistând ca Justin să facă public acest gest. În plus, se pare că ea a fost supărată o perioadă destul de mare de timp. Cei doi au mers împreună și la terapie și au avut prima apariție pe covorul roșu luna trecută.

Până acum apropiații nu au făcut alte comentarii în privința celor doi, însă apariția actriței fără verighetă ar putea fi un indiciu că relația lor nu a redevenit în stadiul de dinaintea scandalului.

Citește și:
Justin Timberlake și Jessica Biel, prima apariție la un eveniment după scandalul de infidelitate în care a fost implicat actorul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people