Jennifer Lopez și Marc Anthony au fost văzuți împreună. Cum au reacționat fanii

Jennifer Lopez și Marc Anthony, fostul său soț, s-au văzut la o cafea, suficient cât să nască întrebări între fanii vedetei.

Jennifer Lopez și Marc Anthony au fost văzuți împreună. Cum au reacționat fanii

Jennifer Lopez și Marc Anthony, fostul său soț, au fost văzuți împreună, la o cafea pe terasa unui hotel din Miami Beach. Este vorba despre W Hotel, iar întâlnirea celor doi, care au împreună doi copii, Max și Emme, vine în contextul în care Lopez e de curând singură, după despărțirea de fostul său logodnic, Alex Rodriguez.

Oricum, se știe însă că Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au despărțit, în 2011, în condiții amiabile și că împart custodia celor doi copii ai lor. Luna trecută o sursă din anturajul lui Lopez chiar a mărturisit presei că muzicianul o consolează pe aceasta după despărțire. „Jennifer și Marc au o relație minunată. Să îl aibă alături cât a lucrat în afara țării a fost reconfortant pentru ea”, spunea sursa la acea vreme.

Însă ce a aprins imaginația fanilor, în această întâlnire dintre Jennifer Lopez și Marc Anthony, este faptul că vedeta a reluat recent contactul cu un fost partener al său, Ben Affleck, cu care a petrecut timp atât în Los Angeles, unde cei doi locuiesc, cât și în Miami, unde Lopez lucrează la un proiect, dar au și călătorit către casa de vacanță a lui Affleck din Montana pentru o scurtă vacanță împreună. De parcă defilarea foștilor parteneri ai lui JLo imediat după ce aceasta a revenit în lumea persoanelor single nu era suficientă, un alt fost partener al vedetei, Diddy, a postat recent pe contul său de Instagram o imagine din trecut care îi înfățișează împreună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Revenind, Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au întâlnit la o cafea pe terasa hotelului W, iar o sursă a declarat publicației People că „mulți oaspeți ai hotelului au recunoscut-o și ea a fost drăguță și energică cu oricine i-a abordat. Au comandat cafea.”

De altfel, o altă sursă din Miami a vorbit despre faptul că oamenii sunt în general impresionați de apariția lui Lopez în orice loc, cum s-a întâmplat în cazul unei săli de antrenamente din Miami, unde aceasta a mers însoțită de Ben Affleck:

„Sunt cu adevărat oameni drăguți. Nimeni nu stă în jurul sălii spunând să nu-i abordezi. Nu îi deranjează nimeni, toată lumea e respectuoasă. Toată lumea o iubește. Toate femeile se uită la antrenamentul ei pentru că arată incredibil, atât de puternică.”

Citește și:
Fiica lui Paul Walker se simte ca-n familie alături de Vin Diesel, iar această imagine este dovada

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video