Jennifer Lopez a vorbit sincer despre o experiență neplăcută din cariera ei

Jennifer Lopez se numără printre artistele care a avut parte și de experiențe mai puțin fericite în cariera ei.

Jennifer Lopez a vorbit sincer despre o experiență neplăcută din cariera ei

Nu mai este un secret faptul că mai multe artiste de la Hollywood au fost agresate sexual, iar tot mai multe își găsesc puterea de a face confesiuni despre acest lucru. Publicația The Hollywood Reporter a vorbit cu mai multe artiste de la Hollywood, printre care Jennifer Lopez, Renée Zellweger, Laura Dern, Lupita Nyong’o, Awkwafina și Scarlett Johansson despre experiențele pe care le-au avut în carieră, inclusiv despre mișcarea #MeToo. Jennifer Lopez a declarat faptul că și ea a avut un incident de acest fel.

Artista a făcut o mărturisire cu adevărat șocantă cu privire la o experiență cu un regizor de film: „A vrut să îmi vadă sânii. Iar eu i-am spus: ‘nu filmăm.’ I-am spus că nu vreau asta, am vrut să mă apăr. Dar era atât de amuzant pentru că eram panicată în acel moment. Și pe lângă asta, mai era și un designer în aceeași cameră cu mine. I-am spus că atunci când filmăm îi poate vedea.”

Jennifer nu este singura care a vorbit despre experiențele trăite. Și actrița Laura Dernn a vorbit despre o audiție pe care a avut-o într-o cameră în hotel atunci când era mai mică, care era un lucru destul de obișnuit atunci când și-a început cariera. „Am început să am probe de la vârsta de 10-11 ani. Noua generație se întreabă: ‘Oamenii obișnuiau să aibă probe în camera de hotel?’ Iar eu le spun că da, aștepți în holul unui hotel, iar directorul te cheamă în cameră pentru a citi și a vedea dacă te potrivești cu rolul respectiv.”

Jennifer Lopez a recunoscut că de cele mai multe ori, era vorba doar de o interacțiune de acest tip la o întâlnire de afaceri. „Uneori nu era atât de nepotrivit. Totul a fost într-un mod profesionist. Așa că nu ar trebui să îi pui pe toți în aceeași categorie.” Renée Zellweger a fost de acord cu Jennifer: „Dar e vorba că sunt oportunități când te poți comporta nepotrivit, mai ales când ești predispus să faci asta.”

Actrița Lupita Nyong’o a declarat că nu a existat niciodată până acum un moment mai potrivit pentru oamenii din industrie pentru a aduce la lumină astfel de experiențe, sperând că acestea ar trebui să aibă un impact puternic. „Acesta este un moment în care există un efort destul de mare pentru a lua în considerare diversitatea și incluziunea”, a spus ea. „Ce vreau cu adevărat este să nu fie un moft, să nu fie un trend. În momentul de față este într-adevăr o modă să lucrezi cu femei și grupuri care nu sunt reprezentate, dar momentul maturității în industrie este atunci când ne conformăm normelor, nu-i așa?”

Citește și:
Jennifer Lopez și-a schimbat look-ul și arată fabulos

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people