Jennifer Aniston și Ellen DeGeneres s-au sărutat în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”

Jennifer Aniston și Ellen DeGeneres au oferit un moment cu adevărat unic în timpul show-ului prezentat de Ellen.

Jennifer Aniston și Ellen DeGeneres s-au sărutat în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”

Emisiunea de luni seară „The Ellen DeGeneres Show” a fost cu adevărat spectaculoasă și spunem asta pentru că în cadrul ei a avut loc un moment unic între realizatoarea emisiunii, Ellen DeGeneres și Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston a fost extrem de curioasă cu privire la sărutul dintre Ellen DeGeneres și prietenul lor comun, Howard Stern, care a avut loc chiar în timpul emisiunii prezentate de Ellen, în urmă cu doar câteva săptămâni: „Ți-a plăcut? Ai fost nervoasă?”, a întrebat-o Jennifer Aniston pe Ellen. „Este un lucru care te interesează? De ce este atât de important pentru tine”,? i-a răspuns Ellen.

Jennifer Aniston și Ellen DeGeners au discutat ulterior despre cât de des Ellen sărută bărbați, având în vedere faptul că ea este căsătorită de 11 ani cu Portia de Rossi. Însă, la fel de curioasă a fost și Ellen deoarece voia să știe când a sărutat ultima dată Jennifer Aniston o femeie. Jennifer i-a spus lui Ellen că nu este un lucru pe care îl face în mod frecvent. „Nu sărut fete pe buze.'

Ulterior, cele două s-au sărutat chiar în timpul emisiunii, iar momentul a fost imortalizat imediat. „Ce buze moi ai”, i-a spus Jennifer lui Ellen. „La fel și tu”, a fost răspunsul dat de Ellen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Find out how this happened. Tomorrow. @jenniferaniston

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow) pe

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, ei fiind extrem de surprinși atunci când au văzut imaginea pe care Ellen a postat-o pe contul său de Instagram. „Sunt gelos”, „Rugăciunile mi-au fost ascultate”, „Nu vă îngrijorați, ele sunt doar prietene,” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Pe lângă asta, fanii au fost curioși cu privire la faptul dacă soția lui Ellen, Portia de Rossi nu are o problemă cu acest moment dintre ele două: „Ellen, soția ta este în regulă cu asta?”, a fost comentariul unuia dintre fani.

Charlie Puth, care a fost următorul invitat după Jennifer, a fost surprins să afle faptul că actorii și producătorii serialului fenomen Friends lucrează la ceva împreună, mai cu seamă că el este un fan al serialului și a petrecut și timp alături de ceilalți actori, precum Courteney Cox și Lisa Kudrow. Ne-ar plăcea extrem de mult să fie ceva, dar nu știm ce este. Lucrăm în acest moment la ceva', a declarat Jennifer Aniston.

Charlie Puth a avut și el o reacție destul de amuzantă, oferindu-se chiar să cânte coloana sonoră a serialului. „Mă pot implica. Voi compune eu muzica. Eu și Ellen vom cânta coloana sonoră.”

De asemenea, Ellen a întrebat-o pe Jennifer Aniston dacă ea lucrează în acest moment la un nou film. „Un film foarte foarte mare”, a spus Jennifer, însă ulterior a lămurit acest lucru și a spus că încă nu știe despre ce este vorba. „Nu, nu știm încă.”

Citește și:
Jennifer Aniston dezvăluie adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people