Jennifer Aniston este pregătită să aibă o nouă relație, însă menține legătura cu Brad Pitt

Se pare că Jennifer Aniston este pregătită să iasă din nou la întâlniri la îndemnul prietenilor ei.

Jennifer Aniston este pregătită să aibă o nouă relație, însă menține legătura cu Brad Pitt

Jennifer Aniston este pregătită de noi relații, potrivit ET. Actrița și Justin Theroux s-au despărțit anul trecut, după doi ani de relație și, potrivit unor surse, Jennifer a petrecut mai mult timp cu prietenii ei, inclusiv actorii din Friends, care au încurajat-o să iasă din nou la întâlniri.

„Sprijinul pe care l-a avut de la femeile din viața ei chiar a ajutat-o să meargă mai departe și, la îndemnul lor, să iasă din nou la întâlniri. Lisa și Courteney și Jen sunt foarte apropiate și au încurajat-o să facă din nou asta”, a declarat o sursă pentru ET.

În plus, se pare că Jennifer Aniston a păstrat o relație de prietenie cu Brad Pitt, care a și venit la ziua actriței. Cei doi au fost căsătoriți pentru aproape șapte ani și au anunțat că se despart în 2007. Brad Pitt a început atunci o relație cu Angelina Jolie, însă cei doi s-au despărțit în 2016.

„Ea a rămas în legătură cu Brad și vorbesc ocazional. Amândoi au ajuns atât de departe”, a declarat aceeași sursă. Jennifer are o relație apropiată și cu fostul soț, Justin Theroux, actorul postând un mesaj emoționant în februarie, de ziua acesteia.

Viața lui Jennifer Aniston nu s-a schimbat atât de mult în ultimii ani când vine vorba despre sănătate și aspectul fizic. „Ea se concentrează în continuare pe yoga și sănătate. Corpul ei arată mai bine ca niciodată.”

Lucrurile nu sunt diferite nici când vine vorba despre carieră, sursa menționând că actrița are numeroase proiecte în viitor.

Jennifer Aniston a vorbit recent despre evoluția ei în lumina reflectoarelor, declarând pentru ediția aniversară InStyle că a început să-și găsească încrederea când a început să joace în Friends. „Într-un fel, să fiu în acel serial, a fost exercițiul suprem de încredere. Exista un confort acolo, toți ne ajutam. Îmi lipsește mult acea perioadă. Să am un job care să fie bucurie pură, absolută. Îmi este dor să fiu cu oamenii pe care îi iubesc și îi respect mai mult decât pot spune. Așadar, da, zilele acestea sunt foarte nostalgică.”

„Sunt într-un loc în care simt că m-am maturizat și am devenit cine sunt din punct de vedere creativ. Mi-a luat atât de mult să îmi dau seama de ce sunt capabilă. Nu am știut dintotdeauna. Cred că obișnuiam să las asta în mâinile altor oameni. Acum preiau controlul. Și știi ce? Se simte minunat”, a adăugat Jennifer Aniston.

Citește și:
Schimbarea pe care Jennifer Aniston nu o va face niciodată în legătură cu înfățișarea ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people