Jennifer Aniston a vorbit despre experiența unui prieten care a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Actrița Jennifer Aniston a vorbit despre experiența dramatică prin care a trecut un prieten care a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Jennifer Aniston a vorbit despre experiența unui prieten care a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Jennifer Aniston a detaliat pe contul său de Instagram experiența unui prieten apropiat care a fost diagnosticat cu coronavirus. Alături de mesajul sfâșietor, actrița a publicat și o fotografie cu prietenul său în timp ce se afla intubat în spital.

„El este prietenul nostru, Kevin. Perfect sănătos, nu avea nicio problemă de sănătate necunoscută. Așa este Covid. Este real. Nu putem fi atât de naivi încât să riscăm… Dacă vrem să se termine, primul pas pe care trebuie să îl facem este să purtăm masca. Gândiți-vă la persoanele care au suferit deja din cauza acestui virus îngrozitor. Făceți-o pentru familia voastră. Și mai ales pentru voi. Covid afectează persoanele de toate vârstele. PS – fotografia asta a fost făcută la începutul lunii aprilie. Mulțumim lui Dumnezeu, aproape s-a vindecat”, a scris Jennifer Aniston pe Instagram.

Jennifer Aniston a mai postat și un mesaj prin care încearcă să îi facă pe urmăritorii ei să înțeleagă că este extrem de important să poarte masca și îi roagă pe aceștia să facă asta pentru a salva vieților celor din jur, dar și a lor. „Înțeleg că măștile sunt inconfortabile. Dar nu e mai rău că afacerile sunt închise… că oamenii își pierd locurile de muncă… că personalul medical a ajuns la epuizare? Foarte multe vieți au fost luate de acest virus pentru că nu facem suficient de mult.”

„Chiar cred în bunătatea oamenilor și știu că putem să facem asta. Dar cu toate acestea încă sunt foarte mulți oameni în țara noastră care refuză să ia măsurile necesare pentru aplatizarea curbei și pentru a ne păstra reciproc în siguranță. Oamenii sunt îngrijorați că purtarea măștii le îngrădește anumite drepturi fundamentale. Această recomandare simplă și eficientă este politizată cu prețul vieților omenești. Și chiar nu ar trebuie să fie o dezbatere. Dacă vă pasă de viețile oamenilor, vă rog #purtaționenorocitădemască și încurajați-i și pe cei din jurul vostru să facă la fel”, a adăugat actrița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But dont you feel that its worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we arent doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this 🥰 BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their rights being taken away' by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples lives. And it really shouldnt be a debate 🙏🏼 ⠀ ⠀ If you care about human life, please… just #wearadamnmask 😷 and encourage those around you to do the same ❤️

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston) pe

Jennifer Aniston a scos la vânzare și o fotografie nud cu ea, iar veniturile vor fi direcționate către organizațiile care oferă testări gratuite pentru coronavirus și nu numai. În luna martie, fanii serialului Friends primeau o veste destul de proastă, și anume că noul episod al îndrăgitului serial, care urma să fie difuzat pe HBO Max, a fost amânat pentru moment din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și:
Diagnosticate cu coronavirus, Aishwarya Rai Bachchan și fiica ei au fost internate în spital

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video