J Balvin va deveni tată! Iubita lui, Valentina Ferrer, este însărcinată

J Balvin va deveni tată. Artistul și iubita lui, Valentina Ferrer, așteaptă primul copil împreună. Cum au dezvăluit cei doi vestea cea mare?

J Balvin va deveni tată! Iubita lui, Valentina Ferrer, este însărcinată

J Balvin va deveni tată. Artistul în vârstă de 35 de ani și iubita sa, Valentina Ferrer, în vârstă de 27 de ani, așteaptă primul copil împreună. 

Vestea că J Balvin va deveni tată a fost confirmată chiar de către artist și Valentina Ferrer într-un mod inedit. El și iubita lui au apărut pe coperta revistei Vogue Mexico, ocazie cu care putem vedea și primele imagini cu burtica de gravidă a Valentinei. 

Valentina Ferrer a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram coperta revistei Vogue, însoțită de un mesaj special. Familia noastră se mărește!”, a scris Valentina Ferrer pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VALENTINA (@valentinaferrer)

Valentina Ferrer, fostă Miss Argentina, a făcut și o serie de dezvăluiri despre sarcină în cadrul unui interviu pentru Vogue Mexico. „După carantină, am spus: „Acesta este momentul meu. Nu, nu momentul meu. Momentul bebelușului meu.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VALENTINA (@valentinaferrer)

Valentina Ferrer a vorbit și despre cum a reacționat J Balvin atunci când a aflat că va deveni tată. „Am făcut testul de sarcină în baie, avându-l aproape pe cățelul meu. Nu mi-am dorit să fiu singură. Am făcut trei teste unul după altul pentru că nu-mi venea să cred. Pur și simplu s-a blocat. A fost fericit, dar a fost ca un apel pe Zoom care nu funcționează atunci ți se blochează conexiunea la Internet. I-am spus față în față, dar așa a reacționat.”

Modelul, care în trecut a dezvăluit pentru New York Post că își dorește să aibă o familie numeroasă, a povestit că încearcă să își mențină o gândire pozitivă, având în vedere acest nou capitol din viața ei. „Nu voi înceta să fac lucrurile pe care le consider importante, cum ar fi cariera mea, care îmi place. Vreau să fac ceea ce îmi place și asta este pasiunea mea. Dar îmi pot crește copiii și pot lucra în continuare”, a adăugat Valentine Ferrer.

J Balvin și Valentina Ferrer s-au cunoscut în anul 2017, atunci când modelul a apărut în videoclipul artistului, Sigo Extrañándote, piesă care se regăsește pe albumul Energía. În 2018, cei doi au confirmat că formează un cuplu, atunci când au apărut împreună la New York Fashion Week. La sfârșitul anului 2019, mai multe surse dezvăluiau că cei doi s-au despărțit, însă ulterior s-au împăcat.

Citește și:
Justin Theroux face noi dezvăluiri despre despărțirea de Jennifer Aniston

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people