Interpretarea piesei „Shallow” de către Lady Gaga și Bradley Cooper la Premiile Oscar 2019 a emoționat întregul public

Duetul emoționant dintre Lady Gaga și Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai așteptate și apreciate momente din seara Premiilor Oscar 2019.

Interpretarea piesei „Shallow” de către Lady Gaga și Bradley Cooper la Premiile Oscar 2019 a emoționat întregul public

Lady Gaga și Bradley Cooper au emoționat întregul public cu interpretarea piesei „Shallow”, care a câștigat un Oscar la categoria Best Original Song. Atât cei prezenți în sală, cât și cei care au urmărit din fața ecranelor, au simțit chimia pe care Gaga și Bradley au transmis-o de pe scenă.

Deși momentul a fost unul excepțional, cei doi au avut mari emoții, pe care și le-au exprimat înainte de eveniment. În urmă cu doar câteva săptămâni, Cooper le-a spus celor de la E! News că se simte „îngrozit” să cânte alături de Lady Gaga într-o seară atât de specială.

Bradley a explicat și că nu va interpreta melodia ca Jackson Maine, personajul său din „A Star is Born”. „El (Jackson Maine) nu mai este printre noi. Eu voi fi cel care va cânta. Sper să fiu prezent și să mă bucur de tot. Și sper ca oamenii să iubească melodia cântată în acea seară”, i-a spus actorul lui Stephen Colbert.

Și se pare că i-a reușit din plin. Publicul a fost captivat de chimia pe care Gaga și Cooper au avut-o în timpul duetului, iar comentariile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. „Ar trebui să plecăm? Pare că vor să rămână singuri”, a scris Jen Chaney pe Twitter, în timp ce Laura Turner a continuat „Scuze, dar dacă ești soția lui Bradley, nu ai emoții?”.

Citește și:
Nuanțele de roz, cel mai HOT trend la Premiile Oscar 2019

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people