“Imi educ fiul sa respecte femeile”- Adele vorbeste despre viata de mama

Adele vorbeste despre educatia fiului ei in cadrul unui interviu, ea impartasind ce valori isi doreste ca acesta sa aiba in viitor.

“Imi educ fiul sa respecte femeile”- Adele vorbeste despre viata de mama

Cantareata in varsta de 28 de ani a povestit intr-un interviu acordat revistei OK!magazine, ce crede ca e foarte important sa stie baiatul ei. Adele vorbeste despre educatia fiului ei, spunand ca il creste inspirandu-i valori care il vor face sa respecte femeile.

Desi este o persoana care isi tine viata personala departe de ochii presei, ea a stat de vorba cu un reporter despre cresterea fiului ei. Il educ sa respecte femeile. El stie ca sunt o forta puternica. O simte acasa, nemaivorbind de cand vine cu mine cand lucrez. Si vine peste tot cu mine oricum!' a spus ea in interviu.

Adele imparte bucuriile vietii de mama cu sotul ei, Simon, fondatorul asociatiei de caritate Drop4Drop. Chiar daca nu au confirmat niciodata casatoria lor, momentul de la premiile Grammy in care Adele l-a numit sot', pare sa arate statusul artistei.

Citeste si:
Adevarata castigatoare de la Premiile Grammy: Adele sau Beyonce?

Cu o perioada destul de incarcata, Adele nu uita sa aiba grija de ceea ce e cel mai important, persoanele iubite. Cariera ei se afla intr-o ascensiune continua, iar viata personala pare sa urmeze acelasi curs. E de admirat ca Adele nu se pierde pe drumul celebritatii, si continua sa lupte si sa promoveze cauzele si ideile care sunt cu adevarat importante.

Text: Marilena Iordache
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people