Gwyneth Paltrow vorbește despre despărțirea de Brad Pitt și cum i-a afectat acest lucru cariera

Gwyneth Paltrow a dezvăluit recent că a avut inima frântă după despărțirea de Brad Pitt, în 1997, fiind aproape să renunțe la rolul din „Shakespeare In Love", filmul care i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriță.

Gwyneth Paltrow vorbește despre despărțirea de Brad Pitt și cum i-a afectat acest lucru cariera

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, a declarat că despărțirea de Brad Pitt a afectat-o atât de mult încât, în 1997, aproape a pierdut rolul pentru care a câștigat un premiu Oscar. Actrița a refuzat inițial rolul Viola De Lesseps în „Shakespeare In Love”, deoarece se recupera după despărțire, potrivit interviului recent acordat publicației Variety.

Amintindu-și de acea perioadă, Gwyneth a spus: „Julia Roberts trebuia să joace rolul, iar apoi, dintr-o dată, au renunțat la această variantă. Filmul a ajuns în compania de producție Miramax, iar eu am fost prima persoană căreia i-au oferit rolul.” În acea perioadă, Gwyneth trecea printr-o „despărțire cumplită, iar ideea de a merge în Anglia, departe de casă părea… Nici măcar nu citisem scenariul. M-am gândit că nu pot citi nimic în acel moment. Nu mă simțeam în regulă.”

Gwyneth s-a răzgândit după ce actrița Kate Winslet a refuzat rolul. În final, aceasta a citit scenariul adăugând: „Nu am putut să-l las din mâini. Era perfect.” Astfel, în 1999 actrița a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță.

Aceasta nu este prima dată când Gwyneth vorbește despre relația cu Brad Pitt. În 2015, în timpul unui interviu la radio, actrița a spus: „Aveam 22 de ani când ne-am întâlnit. Nu poți lua acea decizie (de a se logodi) când ai 22 de ani. Nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine. Nu știam ce fac.” Se pare că și tatăl său, regretatul regizor de televiziune, Bruce Paltrow, a suferit în urma despărțirii celor doi. Gwyneth a precizat că tatăl ei îl vedea pe Brad ca pe un fiu.

Citește și:
Kylie Jenner vorbește pentru prima dată cu sinceritate despre operațiile sale estetice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people