Gestul neașteptat făcut de Regina Elisabeta a II-a pentru Harry & Meghan

Regina Elisabeta a II-a a găsit o modalitate de a pune capăt conflictelor care au afectat familia regală britanică.

Gestul neașteptat făcut de Regina Elisabeta a II-a pentru Harry & Meghan

Regina Elisabeta a II-a a găsit o modalitate de a pune capăt conflictelor care au afectat familia regală britanică, conflicte cauzate de interviurile și declarațiile făcute în ultima vreme de Prințul Harry și Meghan Markle.

Suverana Marii Britanii a decis că este momentul ca pacea să revină în rândul familiei regale britanice, iar evenimentul care i-ar putea reuni pe toți membrii familiei este programat a avea loc în vara anului următor. Este vorba de Jubileul de Platină, evenimentul care marchează aniversarea a 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a, iar Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați oficial.

Totuși, nu este clar dacă Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, în vârstă de 39 de ani, vor apărea la balconul Palatului Buckingham alături de Regină și ceilalți membri seniori ai familiei regale pentru tradiționalul moment al urmăririi paradei aviatice susținută de Forțele Aeriene Regale.

„Ducele și Ducesa de Sussex au fost invitați oficial și sunt sigur că Regina abia așteaptă să îi vadă acolo”, a declarat o sursă foarte apropiată familiei regale britanice pentru Dailymail. „Momentul balconului va fi decis mult mai aproape de data evenimentului, însă există o limită cu câți membri ai familiei regale se pot afla acolo și este foarte posibil ca cei care contribuie activ să fie mult mai sus pe listă decât Harry și Meghan”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jubileul de Platină este programat a avea loc în iunie 2022 și va cuprinde numeroase evenimente ce se vor desfășura în cadrul unui weekend de 4 zile, festivitățile urmând să includă o paradă, petreceri stradale și un concert live la Palatul Buckingham.

O altă sursă foarte apropiată familiei regale britanice a declarat pentru PageSix că toată familia speră ca Ducele și Ducesa de Sussex să participe la evenimente, sperând că așa îl vor revedea și pe fiul celor doi, micul Archie, dar și pe fetița care abia s-a născut.

„Bineînțeles că cei doi sunt invitați, este un eveniment de familie”, a precizat sursa, subliniind faptul că atât Prințul Harry cât și Prințul William au purtat la înmormântarea Prințului Philip medaliile lor care marchează Jubileul.

Citește și:
O nouă controversă despre Prințul Harry și pierderea titlurilor regale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video