Fundația Ducelui și Ducesei de Cambridge va suferi modificări în structură, motivul fiind posibila plecare a Ducelui și Ducesei de Sussex

Fundația regală condusă Ducele și Ducesa de Cambridge își va modifica structura internă, motivul fiind posibila plecare a Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Fundația Ducelui și Ducesei de Cambridge va suferi modificări în structură, motivul fiind posibila plecare a Ducelui și Ducesei de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au propriile planuri, iar acest lucru ar putea duce la o restructurare a Fundației Regale condusă de Ducele și Ducesa de Cambridge.

„Am anunțat la începutul acestui an că Fundația Regală își va revizui structura pentru a servi cât mai bine intereselor Altețelor Lor Regale în viitoarele roluri și noile gospodării regale”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Fundația Regală, fundație condusă de Prințul William și Kate Middleton alături de Prințul Harry și Meghan Markle. „Orice schimbare în această privință va fi anunțată la momentul potrivit”, a adăugat aceeași persoană.

Declarația reprezentantului vine la scurt timp după ce mai multe surse au declarat pentru Page Six că plecarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de la conducerea fundației va fi anunțată săptămâna aceasta. Ducesa de Sussex a devenit parte a fundației în luna iunie a anului trecut, după căsătoria cu Prințul Harry. O sursă a declarat anterior că în ciuda situației tensionate, William și Harry și-au dorit să „ducă mai departe moștenirea caritabilă lăsată de mama lor”.

Ducele și Ducesa de Sussex s-au separat deja de Prințul William și Kate Middleton în ceea ce privește gospodăria regală, având în prezent și un cont propriu de Instagram. În plus, cei doi s-au mutat în Frogmore Cottage, după ce au locuit o perioadă la Kensington Palace alături de Ducele și Ducesa de Cambridge.

„Meghan și Kate au interese diferite și duc vieți diferite”, a declarat o sursă despre relația dintre cele două familii. „William și Harry vor avea responsabilități diferite în viitor, William pregătindu-se pentru viața lui ca moștenitor al tronului”, a adăugat aceeași sursă pentru ET.

Citește și:
Prințul Philip l-ar fi sfătuit pe Prințul Harry să nu se căsătorească cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people