Freida Pinto este însărcinată cu primul copil

Actrița Freida Pinto a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Freida Pinto este însărcinată cu primul copil

Actrița de 36 de ani Freida Pinto este însărcinată cu primul ei copil. 

Vestea a fost dată de vedetă pe Instagram, luni. „Baby Tran, vine toamna asta! ❤”, a scris Pinto, postând două fotografii alături de logodnicul ei, fotograful Cory Tran. 

Pinto și Tran sunt împreună din 2017 și și-au anunțat logodna în noiembrie 2019.

„Totul are sens acum. Viața are sens, lumea are sens, lacrimile și încercările din trecut au sens, ceea ce au spus îndrăgostiții vechi despre dragoste are sens, unde sunt eu și unde vreau să merg are complet sens,” a scris Pinto pe Instagram la momentul respectiv .

„Tu iubirea mea ești pur și simplu cea mai frumoasă creație care a pășit vreodată în viața mea. Și ești aici să rămâi”, a continuat ea. „Ei bine, te fac să rămâi. Ha! Toată dragostea mea din toată inima.”

Pinto s-a născut în Mumbai, India. Mama ei era directoare de școală, iar tatăl ei, manager de bancă. A mers la școala unei mănăstiri, dar dogma bisericească a descurajat-o de îndată ce a atins vârsta adolescenței, potrivit unui interviu pe care l-a acordat publicației The Guardian în 2019. „Aveam 13 sau 14 ani când am auzit un preot vorbind despre homosexualitate într-o predică. El ne-a rugat să ne rugăm pentru ei în timp ce trec prin această boală, această afecțiune, sperând că vor ieși pe cealaltă parte după ce vor fi găsit răspunsul în Iisus. După slujbă, l-am întrebat: Ce te face să crezi că este o boală?”

A studiat literatura engleză și, după ce a absolvit în 2005, a lucrat ca model. Doi ani mai târziu, a fost distribuită în Slumdog Millionaire, deși nu avea experiență în actorie. Filmul a câștigat opt premii Oscar și, brusc, Freida a devenit o celebritate.  

Înainte de relația cu Tran, actrița a fost, pentru câțiva ani buni, cu Dev Patel, colegul ei din Slumdog.

Citește și:

Însărcinată în șase luni, Cristina Cioran a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă: „Crește odată cu bebelușul'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people