Fratele lui Kate Middleton lucrează ca ghid turistic după ce compania lui a pierdut 3 milioane de dolari

James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, lucrează ca ghid turistic în Scoția, după ce compania sa de bezele, Boomf, a înregistrat pierderi de 3 milioane de dolari în ultimii trei ani.

Fratele lui Kate Middleton lucrează ca ghid turistic după ce compania lui a pierdut 3 milioane de dolari

Se pare că James, fratele lui Kate și Pippa Middleton, continuă să facă schimbări semnificative în viața lui, atât personale, cât și profesionale. Tânărul s-a întors la familia sa, în Scoția, după ce compania Boomf a înregistrat pierderi considerabile în ultimii trei ani. În plus, recent, James Middleton și-a încheiat relația de cinci ani cu prezentatoare TV Donna Air.

Potrivit Daily Mail, James organizează tururi la Glen Affric Lodge, în apropiere de Loch Ness. Proprietatea este deținută de David Matthews, tatăl lui James Matthews, soțul Pippei Middleton. Într-o fotografie de pe Instagram, James Middleton apare alături de alte două persoane, luând cina la hotelul Glen Affric.

https://www.instagram.com/p/BnQztsoh_ch/?tagged=glenaffric

James nu pare să deteste noua perioadă din viață, ba chiar este încântat de ceea ce face, descriind Glen Affric ca fiind locul în care se simte cel mai fericit. „În provincie mă simt cel mai fericit, mai ales când îmi iau și cei patru câini cu mine, în Glen Affric”, a spus James într-un interviu recent.

Citește și:
Kate Middleton inițiază propria campanie pentru o cauză nobilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people