Fotografiile din ultimul shooting realizat de Marilyn Monroe au fost scoase la licitatie

Fotografiile din ultimul shooting realizat de Marilyn Monroe, alaturi de alte obiecte personale vor putea fi cumparate luna aceasta in New York.

Fotografiile din ultimul shooting realizat de Marilyn Monroe au fost scoase la licitatie

Ultimele 150 de fotografii ale lui Marilyn Monroe au fost scoase la vanzare, iar printre acestea se numara si imaginile facute de George Barris, cel care a fost alaturi de actrita in vara anului 1962. Licitatia numita Platinum Blonde: Collectible Marilyn' are loc in perioada 2-11 august, in New York, iar pe langa poze, fanii celebrei actrite pot licita si pentru alte obiecte personale, insa se pare ca aceasta colectie de fotografii este cea mai ravnita.

George Barris si-a petrecut vara acelui an alaturi de Marilyn Monroe in locuinta acesteia din Brentwood. In acea perioada, la 36 de ani, Marilyn fusese data afara din distributia ultimului sau film, „Something’s Gotta Give”.

Fotografiile au fost realizate cu trei saptamani inainte de moartea lui Marilyn Monroe, pe plaja Santa Monica. Actrita a purtat un costum de baie si un pulover. A ales sa nu poarte machiaj si sa se increada in Barris si talentul acestuia.

Intr-un interviu pentru Vanity Fair, Dean Harmeyer, cel care se ocupa de licitatie a declarat ca poti vedea in fotografii ca avea incredere in Barris. „Marilyn a fost una dintre cele mai fotografiate femei la acea varsta, de fapt orice varsta…Ea iubea aparatul de fotografiat si acesta o iubea pe ea. Aceste fotografii facute de barris sunt uimitoare pentru ca ea chiar se simtea confortabil cu fotograful. Poti vedea ca exista mai multe momente in care el o surprinde nepregatita.”

Citeste si:
Blonda tuturor timpurilor: Marilyn Monroe

Fotografiile au fost luate de la George Barris (care a murit in 2016) de un colectionar privat in anii ’80, iar acestea vor fi scoase la licitatie in cutiile originale.

Valoarea acestora este cuprinsa intre 8000-24000 de dolari si se pare ca este cea mai mare colectie a lui Barris vanduta pana acum.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people