Fiul lui Elizabeth Hurley a debutat ca model și seamănă izbitor cu celebra lui mamă

Când vine vorba despre familia Hurley, este foarte clar că frumusețea se moștenește, dar și dorința de a reuși ca model.

Fiul lui Elizabeth Hurley a debutat ca model și seamănă izbitor cu celebra lui mamă

Damian, fiul lui Elizabeth Hurley, a debutat oficial ca model și apare în campania video de promovare a Skin Fetish: Sublime Perfection line, noua colecție de machiaj a celebrei Pat McGrath.

În clipul de promovare a colecției, tânărul în vârstă de 17 ani seamănă izbitor cu celebra lui mama și apare alături de muzele lui McGrath: Sonjdra Deluxe, Violet Chachki, Zhengyang Zhang, Shanelle Nyasiase, Blesnya Mihner și Primose Archer.

Clipul care promovează colecția de machiaj a fost realizat de celebrul fotograf Steven Meisel, și îl prezintă pe Damian machiat cu noile fonduri de ten și primere din colecția lansată de Pat McGrath, având părul tapat cu foarte mult volum și purtând o jachetă din piele peste un tricou alb. Iar asemănarea cu celebra lui mamă este incredibilă, așa cum poți vedea mai jos.

Noua colecție de machiaj Pat McGrath conține fond de ten (în 36 de nuanțe), primer și cinci pudre și este descrisă ca fiind un ritual de machiaj care te va ajuta să obții un look perfect care nu are nevoie de filtre.

Poți vedea mai jos clipul în care apare și Damian, fiul lui Elizabeth Hurley.

Citește și:
Selena Gomez și-a surprins fanii cu o fotografie inedită alături de familie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people