Fiul lui Céline Dion este un viitor rapper de succes

Așchia nu sare departe de trunchi, iar acesta este încă un caz care dovedește asta.

Fiul lui Céline Dion este un viitor rapper de succes

Nu e niciun secret că Céline Dion este una dintre cele mai talentate personalități ale Hollywood-ului, iar fiul său cel mare pare să-i calce pe urme.

René-Charles Angéllil are doar 17 ani și vrea să devină un artist de succes, concentrându-se pe o carieră muzicală în rap și R&B.

După ultimele cover-uri încărcate pe SoundCloud recent, acesta a apărut în topul R&B and Soul la secțiunea 'New & hot', cu numele de scenă de Big Tip. Două piese semnate The Weeknd au fost remixate de adolescent și au ajuns să ocupe locurile 1 și 2 în aceeași categorie în toate țările.

Piesele care l-au adus pe primele locuri pe fiul lui Celine Dion se numesc 'Catwalks (Sidewalks Remix)' care are ca instrumental negativul piesei originale și 'Loft Music Remix', lansată în 2016 de The Weeknd.

René-Charles este cel mai mare copil al lui Celine Dion cu René Angelil care, după o bătălie grea cu cancerul ,a murit în 2016. În afară de René-Charles, cuplul mai are și doi gemeni, Nelson și Eddy, în vârstă de șapte ani.

OUT NOW! Link in bio.

A post shared by René-Charles Angélil (@pavdarawse) on

Citește și:
Celine Dion, declarații cutremurătoare despre ultimii ani de viață ai soțului ei, René Angélil, și lupta lui cu cancerul

Text: Roxana Sayyad
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people