Fiica lui Sting are o relație cu fosta soție a lui Mark Ronson

Se pare că fiica lui Sting, Eliot Sumner, are o relație cu fosta soție a lui Mark Ronson, Joséphine de La Baume.

Fiica lui Sting are o relație cu fosta soție a lui Mark Ronson

Eliot Sumner, cunoscută și sub numele de Coco, a fost văzută zilele trecute sărutându-se cu fosta soție a lui Mark Ronson, Joséphine de La Baume.

Fiica lui Sting are 27 de ani și este cunoscută pentru muzica ei, iar Joséphine de La Baume este model și actriță. Cele două au fost fotografiate pe străzile din Paris în timp ce se sărutau și se țineau de mână.

Deși nu au părut deranjate de fotografi, reprezentanții celor două nu au făcut până acum nici o declarație despre stadiul relației celor două.

Joséphine de La Baume, în vârstă de 33 de ani, a divorțat de Mark Ronson în luna mai a anului 2017. Potrivit TMZ, data oficială a divorțului este 21 aprilie, cu șase luni înainte de aniversarea de șase ani a cuplului. Mark și Joséphine s-au căsătorit în septembrie 2011, iar ceremonia a avut loc în sudul Franței, în Aix-en-Provence.

Coco (Eliot) Sumner a avut în trecut o relație de doi ani cu artista Lucie Von Alten. Fiica lui Sting a fost mereu deschisă în privința orientării sexuale, declarând pentru The Evening Standard Magazine că nu crede în specificații și că întotdeauna a încercat să își dea seama ce este.

Totodată, ea a declarat că nu a fost nevoie să facă vreo mărturisire, deoarece familia și prietenii ei și-au dat seama că este atrasă de femei. „Ei știau deja. Așa că nu a fost nevoie să o fac. Prietenii mei au știut întotdeauna. Și eu la fel.”

Coco (Eliot) Sumner este fiica lui Sting și a lui Trudie Styler. Cei doi au împreună alți trei copii, Mickey, Jake și Giacomo, în timp ce Sting mai are doi copii, kate și Joe din prima căsătorie, cea cu actrița Frances Tomelty.

Citește și:
Cum arată acum fiica regretatului actor Heath Ledger

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people