Fiica Alinei Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a apelat la ajutorul medicului

Fiica Alinei Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta i-a ținut pe fani la curent cu starea micuței Iris.

Fiica Alinei Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a apelat la ajutorul medicului

Fiica Alinei Pușcaș trece prin momente dificile. După ce în urmă cu două zile vedeta a fost surprinsă cu o perfuzie la mână, acum fiica sa se confruntă cu probleme de sănătate. Micuța Iris nu s-a simțit bine deloc, iar vedeta le-a spus fanilor că a făcut febră destul de mare. Astfel,prezentatoarea TVa apelat la ajutorul medicului pediatru pentru a se asigura că fiica ei primește tratamentul corespunzător.

Fiica Alinei Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate

Alina Pușcașeste una dintre vedetele care împărtășește cu fanii de pe rețelele de socializare ultimele noutăți din viața ei, fie că sunt vești bune sau nu. De această dată, prezentatoarea TV și-a îngrijorat fanii cu privire la starea de sănătate a fetiței sale. Iris a făcut febră în toiul nopții, iar vedeta a trebuit să apeleze la medicul pediatru pentru a vedea ce se întâmplă cu ea.

După ce s-a consultat cu medicul și i-a oferit fiicei sale tratamentul corespunzător, vedeta i-a făcut și o împachetare cu un prosop rece pentru a scădea temperatura corpului. De asemenea, vedeta a stat cu ochii pe Iris toată noaptea pentru a se asigura că starea de sănătate nu se înrăutățește.

„Iubita mea, ai făcut febră? Uite ce roșie ești în obraji. Ai febră cam mare, de astea ți-am pus un prosop ud, nici cu apă prea caldă, nici prea rece. O să-ți treacă repede, sper.”, le-a povestit Alina Pușcaș urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

sursa: Instagram

Cum se simte Iris

Deși acum se simte ceva mai bine, prezentatoarea de laTe cunosc de undevaa spus că nu s-a liniștit complet. După o noapte albă în care a supravegheat-o pe micuță, Alina Pușcaș a spus că este încă îngrijorată pentru starea fetiței.

„Din fericire am avut parte de o noapte mai bună decât mă așteptam. Iris a avut pe la nouă seara temperatură 39,9. Suntem ok, tot mai face febră, dar nu atât de mare. E doar febră pur și simplu. Nu știm ce poate să fie. O țin sub supraveghere cu pediatrul, bineînțeles, dar o să vreau să mergem și la analize preventiv.”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

sursa foto: Instagram

Citește și:
Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people