Fanii cântăreței Beyonce sunt convinși că artista este din nou însărcinată la doar un an de la nașterea gemenilor

A trecut doar un an de la nașterea gemenilor, dar fanii ei cred că Beyonce este din nou însărcinată.

Fanii cântăreței Beyonce sunt convinși că artista este din nou însărcinată la doar un an de la nașterea gemenilor

Beyonce și Jay Z abia și-au început turneul mondial acum câteva zile, după pauza de un an pe care cei doi au luat-o pentru a avea grijă de gemeni, dar fanii vedetei speculează ca Beyonce ar fi din nou însărcinată cu ce de-al patrulea copil.

După primele concerte din turneul On The Run II, fanii faimosului cuplu au început să discute pe rețelele sociale, aceștia fiind de părere că Beyonce încearcă să-și ascundă burtica în creștere. Când a venit vorba de garderobă, artista de 36 de ani a optat pentru rochii și sacouri strânse în talie, printre care și o ținută semnată LaQuan Smith cu paiete, care îi acoperea stomacul.

Desigur, unul dintre motivele pentru care artista ar dori să fie cât mai îmbrăcată este vremea din Europa, unde se află ea acum în turneu, care poate fi foarte schimbătoare. Cu toate acestea, fanii ei cred că adevaratul motivul ar fi că artista este din nou însărcintă.

Beyonce sigur este însărcinată' a spus o fană a artistei pe contul ei de Twitter după ce a participat la unul din concerte, unde Beyonce a purtat un trench argintiu.

Se pare că Beyonce este însărcinată din nou. Stiți foarte bine că cei doi iubesc cifral 4 și în plus poartă toate acele trench-uri în turneu,' a publicat alt fan pe contrul lui de Twitter.

Cred că este cea mai mare sursă de motivație din lume faptul că Beyonce este însărcinată în turneul ei mondial,' a adăugat alt fan.

Dacă te uiți cu atenție poți observa că rochia cântăreței are aplicată o inimă chiar în partea de mijloc a stomacului. Sunt convins că acolo este un mic îngeraș în creștere.'

Sunt singura care crede că Beyonce e însărcinată din nou?'

În timp ce cuplul nu a confirmat și nici nu a negat zvonurile legate de sarcină, o sursă de la revista Star a spus că vestea că ar aștepta un alt copil a fost o surpriză pentru cei doi, dar aceștia sunt fericiți să adauge un nou membru familiei lor.

A fost neașteptat deoarece s-a întămplat atât de repede după nașterea gemenilor, dar Beyonce este foarte fericită' a spus sursa.

În timpul concertului din Manchester, seara trecută, cuplul le-a urat La mulți ani gemenilor. La mulți ani Sir și Rumi. Vă iubim!'

https://www.instagram.com/p/Bj-_RGLF561/?utm_source=ig_embed

Beyonce i-a născut pe gemeni anul trecut pe 18 iunie, după ce și-a anunțat sarcina la începutul anului 2017 cu o ședință foto, care a fost realizată de artistul Awol Erizku din Los Angeles.

Ar fi de înțeles de ce cuplul și-ar dori un al patrulea copil, având în vedere semnificația cifrei patru pentru ei. De exemplu, ambii s-au născut pe data de 4 a lunii respective, s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008, amândoi au tatuată cifra 4 pe degetul inelar, 4' este numele celui de-al patrulea album al artistei în timp ce, cel mai recent album al lui Jay Z este intitulat 4:44', și se zvonește că cei doi au ascuns varianta romană a numărului în numele primului lor copil (Ivy începe cu IV.)

Dacă acest lucru este adevărat, ne putem aștepta la un anunț memorabil pe Instagram care ne va lămuri.

Citește și:
Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de nuntă

Text: Victoria Lupascu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people