Familia regală britanică l-a felicitat pe Archie, care a împlinit doi ani

Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Ducii de Cambridge l-au felicitat pe Archie cu ocazia celei de-a doua aniversări.

Familia regală britanică l-a felicitat pe Archie, care a împlinit doi ani

Primul născut al lui Meghan Markle și al Prințului Harry a primit, joi, urări afectuoase din partea tuturor membrilor familiei regale, care nu l-au mai văzut de peste un an.

Regina Elisabeta a II-a i-a trimis strănepotului ei un mesaj prin intermediul contului oficial Royal Family. „Îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor o zi de naștere foarte fericită astăzi”, a transmis lângă un instantaneu cu Archie de când era bebeluș.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

„La mulți ani lui Archie, care împlinește astăzi doi ani”, au scris Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, pe contul de Instagram Clarence House, sub o fotografie alb-negru în care Prințul Charles îl privește pe nou-născutul Archie în timp ce acesta se află în brațele proaspătului său tată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse)

Pe contul lor de Instagram proaspăt redenumit, Ducii de Cambridge au postat o fotografie de familie de la botezul lui Archie din iulie 2019, urându-i acestuia „o a doua zi de naștere foarte fericită astăzi.”

Hello Magazine a ținut să sublinieze că fotografia de Chris Allerton aleasă de Kate Middleton și de Prințul William pentru această ocazie este aceeași pe care au postat-o și la prima aniversare a lui Archie. Ba chiar și urarea este formulată similar, și însoțită de același emoji cu balon. La fel, fotografia postată de Prințul Charles, făcută tot la botez, este aceeași ca cea de anul trecut. Acest lucru poate avea legătură cu dorința de a sublinia ideea de familie și unitate, dar și cu faptul că Meghan și Harry sunt extrem de atenți la felul în care este folosită public imaginea copilului lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Meghan Markle, care acum este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță, a anunțat săptămâna asta și că a scris prima ei carte pentru copii, inspirată de relația dintre soțul și fiul ei.The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, în luna de după nașterea lui Archie”, a spus Meghan în comunicatul de presă al Random House Children’s Books. „Acea poezie s-a transformat în această poveste.”

Citește și:
O nouă imagine cu Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a fost publicată cu ocazia aniversării de doi ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video