O nouă imagine cu Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a fost publicată cu ocazia aniversării de doi ani

O imagine cu Archie, fiul ducilor de Sussex, făcută publică cu ocazia aniversării de doi ani a micului prinț, face înconjurul Internetului.

O nouă imagine cu Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a fost publicată cu ocazia aniversării de doi ani

O nouă imagine cu Archie, fiul ducilor de Sussex, a fost publicată de Prințul Harry și de Meghan Markle pentru a marca aniversarea de doi ani a primului lor copil. Cei doi au publicat, așadar, probabil ultima imagine a micului prinț în calitatea sa de unic copil, căci Archie va deveni foarte curând frate mai mare, dat fiind faptul că Meghan Markle așteaptă un alt copil (o fetiță) alături de soțul său.

Noua imagine cu Archie, care a fost ținut departe de ochii presei și ai publicului, în afara îndatoririlor și angajamentelor oficiale ale ducilor care presupuneau să îl arate și pe acesta, a apărut pe site-ul fundației înființate de cei doi membri ai familiei regale, Archewell Foundation. Fotografia îl înfățișează pe Archie de la spate, ținând în mână mai multe baloane.

Noua imagine cu Archie nu doar că îi face fericiți pe curioșii care își doreau să vadă cum mai arată prințul, dar vine și cu un mesaj, dat fiind că ducii le cer oamenilor din întreaga lume, prin intermediul imaginii și a textului care o însoțește, să susțină o cauză bună. Mai exact, să doneze astfel încât cât mai multe vaccinuri împotriva coronavirusului să ajungă la populațiile cele mai sărace și vulnerabile.

„Am fost adânc mișcați, pe parcursul ultimilor doi ani, să simțim căldura și susținerea îndreptată către familia noastră. (…) Mulți dintre voi donați către organizații în numele lui Archie, și marcați ocazia dăruind societății sau făcând servicii altora, din bunătatea inimilor voastre. Strângeți fonduri pentru cei care au mai mare nevoie de ele și continuați să faceți asta organic și fără să vă gândiți la voi mai întâi. Rămânem incredibil de recunoscători”, este mesajul ce însoțește noua imagine cu Archie, care continuă prin a îndemna oamenii să ceară acces egal la vaccin pentru toată lumea. „Nu vom putea să ne revenim cu adevărat până când toată lumea, de peste tot, are acces egal la vaccin. (…) Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a onora ziua fiului nostru. Dacă contribuim toți, cu compasiune atât pentru cei pe care îi știm, cât și pentru cei pe care nu îi știm, putem avea un impact imens. Chiar și o contribuție mică poate avea un efect în valuri. Împreună, putem să încurajăm, să protejăm, să avem grijă unii de alții.”

Mesajul însoțit de noua imagine cu Archie a fost semnat de Prințul Harry și de Meghan Markle. Cu ocazia împlinirii a doi ani, Regina Elisabeta, Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton au transmis, și ei, urări de bine pentru Archie.

Citește și:
Cum arată și ce face azi Noelle Vlasov, fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu?

Foto: arhiva ELLE, Archewell Foundation

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people