Familia lui Avicii și sute de fani au participat la o emoționantă slujbă de comemorare

Au trecut șapte luni de când celebrul DJ Avicii s-a sinucis, însă familia și fanii nu l-au uitat și cu siguranță nu îl vor uita mult timp de acum înainte.

Familia lui Avicii și sute de fani au participat la o emoționantă slujbă de comemorare

Cunoscutul DJ Avicii a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani, iar acum familia lui a invitat sute dintre cei mai apropiați prieteni și fani ai DJ-ului să îi onoreze amintirea în cadrul unei slujbe de comemorare care a avut loc în weekend în Suedia.

Cu toții s-au strâns în Stockholm, la Biserica Hedvig Eleonora, unde a avut loc o slujbă emoționantă în amintirea regretatului artist.

O sursă care a participat la slujba de comemorare a declarat pentru E! News că tatăl lui Avicii, Klas Bergling, „a vorbit despre viața fiului său în termeni emoționanți”, iar corul bisericii a interpretat câteva dintre hit-urile artistului, în timp ce mii de flori și fotografii cu Avicii au umplut biserica.

„Întreaga slujbă de comemorare a fost foarte emoționantă”, a mai declarat susra. „A fost un tribut extraordinar adus lui Avicii, iar momentul în care întreaga biserică a interpretat hit-ul „Wake Me Up” a fost copleșitor”.

Pe 12 iunie prietenii și familia și-au luat rămas bun de la Tim Bergling (numele real al faimosului DJ), care s-a sinucis la vârsta de 28 de ani, în cadrul unei ceremonii private de înmormântare ținută în Skogskyrkogården, Stockholm.

Citește și:
Billboard Music Awards 2018 i-a adus un tribut emoționant lui Avicii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people