Familia lui Avicii face primele declarații după decesul neașteptat al DJ-ului

Familia DJ-ului suedez Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a făcut primele declarații după ce acesta a murit la sfârșitul săptămânii trecute.

Familia lui Avicii face primele declarații după decesul neașteptat al DJ-ului

Familia lui Avicii a dat publicității o declarație oficială după ce lumea întreagă a fost șocată la auzul veștii că Avicii a încetat din viață la numai 28 de ani.

„Am vrea să vă mulțumim pentru susținere și pentru cuvintele frumoase despre fiul și fratele nostru. Suntem atât de recunoscători tuturor celor care au iubit muzica lui Tim și au amintiri neprețuite legate de cântecele sale”, se arată în declarația făcută de familia lui Avicii. „Vă mulțumim pentru toate inițiativele care au avut loc în memoria lui Tim, adunări publice, clopotele care au sunat pe notele muzicii sale, tributul ce i-a fost adus la Coachella și momentele de tăcere și comemorare din întreaga lume”.

Declarația familiei lui Tim Bergling se încheie cu: „Suntem recunoscători pentru respectarea nevoii de intimitate în această perioadă dificilă. Dorința noastră este ca așa să fie și de acum înainte. Cu dragoste, Familia lui Tim Bergling”.

Părinții lui Avicii, cei doi frați și sora lui nu au anunțat încă dacă va exista o slujbă de comemorare sau când va avea loc înmormântarea.

Cunoscutul DJ Avicii a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani. Vestea a fost confirmată de agentul său, care a anunțat că dj-ul suedez a fost găsit mort în Muscat, Oman. DJ-ul suedez Avicii avea mai multe probleme de sănătate, el fiind internat în 2012 pentru pancreatită. Acesta a decis să renunțe la concerte în 2016, pentru a avea grijă de sănătatea sa. În ultimii ani, el a recunoscut că a avut mai multe probleme de sănătate din cauza dependenței de alcool.

Potrivit unei surse din cadrul Poliției din Oman, citată de AFP, după efectuarea autopsiilor, nu există nicio suspiciune care să indice vreo infracțiune. „Au fost făcute două autopsii după moartea lui Avicii, una vineri, iar a doua sâmbătă. Putem confirma că nu există nicio suspiciune a vreunei infracțiuni', a declarat sursa care a preferat să rămână în anonimat.

Citește și:
Fosta iubită a lui Avicii i-a adus un tribut emoționant DJ-ului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people