Emma Stone, cel mai bine platita actrita a anului

Emma Stone o detroneaza pe Jennifer Lawrence si obtine titlul de cel mai bine platita actrita a anului 2017.

Emma Stone, cel mai bine platita actrita a anului

Pe langa faptul ca Emma Stone a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita din „La La Land', aceasta ocupa si primul loc pe lista celor mai bine platite actrite din 2017, potrivit Forbes.

Actrita, in varsta de 28 de ani, se afla in topul listei Forbes, castigand anul acesta 26 de milioane de dolari. Nu este o surpriza, avand in vedere succesul masiv pe care l-a avut „La La Land', castigurile fiind estimate la 445,3 milioane de dolari.

Emma Stone a depasit-o pe Jennifer Aniston, aceasta aflandu-se pe locul doi in clasamentul Forbes, cu suma de 25,5 milioane de dolari.
Jenifer Lawrence s-a regasit pe locul trei in Forbes, castigand 24 de milioane de dolari in 2017 – mult mai putin fata de 2016, cand a avut castiguri de 46 de milioane de dolari.

Melissa McCarthy este pe locul patru anul acesta, cu suma de 18 milioane de dolari, in timp de Mila Kunis este pe locul cinci cu suma de 15,5 milioane de dolari.

Citeste si:
Emma Stone a vorbit despre problemele sale cu anxietatea

Din topul zece al celor mai bine platite actrite, in urma taxelor s-a cumulat suma de 172,5 milioane de dolari, intre 1 iunie 2016 – 1 iunie 2017.
In anul 2016, din topul 10 al celor mai bine platiti actori, suma totala a fost in jur de 457 de milioane de dolari, iar in topul listei s-a aflat Dwayne The Rock' Johnson cu suma de 64,5 de milioane de dolari.

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people