Elon Musk, în conflict cu Paris Hilton. De la ce a pornit disputa

Elon Musk a atacat-o pe Paris Hilton într-o postare făcută pe platforma sa de socializare, X.

Elon Musk, în conflict cu Paris Hilton. De la ce a pornit disputa

Elon Musk a început în acest weekend o dispută cu Paris Hilton. Totul a pornit de faptul că Paris a decis să își retragă reclamele brand-ului său de ustensilele de bucătărie, „Be an Icon”, de pe platforma de socializare X, după ce Musk a făcut mai multe comentarii antisemite.

„Campania publicitară nu a fost prea convingătoare, ca să fiu sincer. Nu cred că Paris gătește mult”, a scris Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, pe platforma sa, X.

Potrivit Page Six, în luna octombrie, Linda Yaccarino, CEO-ul X, a anunțat un parteneriat între platforma de socializare și compania lui Hilton, 11:11 Media. Cu toate acestea, Hilton, în vârstă de 42 de ani, a pus capăt acestui parteneriat după ce, luna trecută, Musk ar fi susținut niște teorii antisemite. Alte companii, printre care și Disney, Paramount, NBCUniversal, Comcast, Lionsgate sau IBM, și-au retras reclamele din cauza postărilor lui Musk.

Pe 7 septembrie, CEO-ul Tesla a dat-o în judecată pe Grimes, fosta sa iubită, pentru a stabili o relație și accesul la copiii săi și a acuzat-o că s-a mutat în California pentru a scăpa de instanțele din Texas. În documentele obținute de Insider, Musk a declarat că a vrut să „stabilească relația părinte-copil” cu copiii lui și ai lui Grimes. El a spus că Grimes, al cărei nume real este Claire Boucher, a locuit cu el și cu copiii lor din mai până în iulie anul acesta. De asemenea, el a susținut că ea s-a mutat în California „într-o încercare aparentă de a ocoli jurisdicția” instanțelor din Texas.

Musk a declarat, în documentele depuse, că el crede că disputa privind custodia se va rezolva, dar că dorește ca instanțele din Texas să intervină în caz contrar. Cazul său a fost comunicat lui Grimes pe 13 septembrie, iar aceasta a depus propriul proces împotriva lui Musk pe 29 septembrie. Acțiunea lui Grimes solicită custodia fizică a copiilor și include un „ordin de restricție standard” care ar împiedica să fie mutați din California de către oricare dintre părinți.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Grimes, în vârstă de 35 de ani, și Musk, în vârstă de 52 de ani, au avut o relație tumultoasă, cu mai multe despărțiri și împăcări. Cei doi au început să se întâlnească în 2018 și s-au despărțit definitiv în 2021. Primul copil al fostului cuplu, X Æ A-Xii, a venit pe lume în mai 2020. În decembrie 2021, cei doi au devenit din nou părinți, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat. Iar în urmă cu o lună, autorul Walter Isaacson a dezvăluit în noua sa carte, Elon Musk, că artista și fondatorul SpaceX mai au împeună un copil, un băiat pe nume Techno Mechanicus. Cu toate acestea, Isaacson nu a precizat data la care micuțul a venit pe lume.

Grimes a mărturisit recent că Elon Musk nu îi permite să își vădă fiul. Aceasta a comentat la postarea pe care Walter Isaacson a făcut-o pe Twitter, ce dezvăluia mai multe fotografii cu gemenii pe care miliardarul îi are împreună cu Shivon Zilis.

„Spune-i lui Shivon să mă deblocheze și spune-i lui Elon să mă lase să-mi văd fiul sau să îi răspundă avocatului meu”, a fost comentariul pe care Grimes l-a lăsat pe Twitter, și care a ulterior a fost șters.

„Până în acest moment nu mi s-a permis nici măcar să văd o fotografie a acestor copii, în ciuda faptului că situația mi-a sfâșiat complet familia.”, a mai scris aceasta.

Câteva zile mai târziu, Grimes a explicat pe aceeași platformă că a luat legătura cu Zilis, în vârstă de 37 de ani, pentru a rezolva situația tensionată.

„Am vorbit în sfârșit pe larg cu Shivon, ceea ce trebuia să se întâmple de mult timp. Nu a fost vina ei, vă rog să nu vă supărați pe ea! Ne respectăm foarte mult una pe cealaltă și suntem încântate că putem să devenim prietene și să ne creștem copiii împreună.”, a explicat Grimes.

Zilis i-a răspuns apoi artistei, spunând că „totul s-a terminat în cel mai bun mod”.

Musk și Zilis au devenit părinți în noiembrie 2021. Sosirea pe lume a gemenilor a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk și Grimes să întâmpine o fetiță prin intermediul unei mame surogat în decembrie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit în septembrie.

Citește și:
Melania Trump, alături de fostele prime doamne într-o apariție publică rară la funeraliile lui Rosalynn Carter

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people