Dr. Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a suferit o intervenție chirurgicală

Dr. Jill Biden, soția lui Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum Prima Doamnă?

Dr. Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a suferit o intervenție chirurgicală

Dr. Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, în vârstă de 69 de ani, primește tratament după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Casa Albă a anunțat că aceasta a suferit o procedură comună miercuri, pe 14 aprilie, în cursul dimineții, și că se va întoarce la programul său obișnuit în curând.

O purtătoare de cuvânt a anunțat și că „procedura a fost bine tolerată” și că Prima Doamnă Dr. Jill Biden se va întoarce la Casa Albă pentru a-și relua programul normal, dar nu au fost date detalii cu privire la tipul de procedură pe care aceasta a suferit-o.

Dr. Jill Biden a fost însoțită la spital de soțul său, președintele Joe Biden, la centrul ambulator din Washington unde a avut loc intervenția, iar reporterii prezenți la fața locului au raportat că cuplul prezidențial a petrecut două ore în respectivul centru.

În aceeași zi președintele Joe Biden s-a adresat națiunii, făcând un anunț istoric: acesta a spus că trupele americane se vor retrage din Afganistan până pe data simbolică de 11 septembrie, care va marca 20 de ani de la atacul asupra Statelor Unite. Joe Biden urmează să viziteze cimitirul național Arlington, locul unde sunt îngropați soldații americani care și-au pierdut viețile în Afganistan și Irak.

Dr. Jill Biden, în schimb, nu mai are angajamente oficiale planificate pentru această săptămână, ea urmând să își reia îndatoririle plecând în Illinois, luni, acolo unde va merge însoțită de secretarul pentru educație Miguel Cardona. Jill Biden este profesoară de scriere și limbă la Delaware Technical & Community College, Northern Virginia Community College și a fost, totodată, prima a doua doamnă care și-a păstrat jobul în vreme ce soțul său a fost vicepreședinte. Dr. Biden este implicată în Biden Breast Health Initiative, co-fondatoarea programului Book Buddies și a Biden Foundation, iar preocuparea ei constantă pentru educație face acum obiectul mai multor proiecte pe care le are în calitate de Primă Doamnă, colaborând în același timp cu fosta Primă Doamnă Michelle Obama.

Citește și:
Care este motivul pentru care Gina Pistol a fost criticată pe rețelele de socializare și cum a reacționat?

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people